Activitat
Move it

QUè és?

Descobreix la dinàmica classe de Move It a El Complex, on cada sessió de 50 minuts és una aventura vibrant que combina l’entrenament físic amb balls coreogràfics. Aquesta activitat única és una forma revolucionària d’exercici que integra moviments de ball divertits i intensos amb exercicis de tonificació, creant una experiència d’entrenament integral. Les nostres coreografies de ball són dissenyades per ser accessibles i captivadores, garantint que cada participant gaudeixi mentre treballa els principals grups musculars.

BENEFICIS DE MOVE IT

Aquesta activitat ofereix una gamma completa de beneficis per a la teva salut i benestar. Aquesta classe no només millora la teva condició física general, sinó que també ajuda a tonificar i enfortir el cos. Els ritmes energètics del ball combinats amb exercicis específics de tonificació fan de Move It una activitat ideal per a cremar calories i millorar la resistència cardiovascular. A més, el ball ajuda a millorar la coordinació i l’agilitat, mentre que la naturalesa grupada de la classe fomenta la socialització i la diversió. Participar regularment pot també millorar l’estat d’ànim, reduir l’estrès i augmentar els nivells d’energia.

Duració de les sessions

Cada classe de Move It a El Complex està perfectament estructurada per oferir 50 minuts de pura diversió i exercici efectiu. Les sessions estan dividides en intervals que combinen el ball amb exercicis de tonificació, mantenint-te motivat i desafiat durant tota la classe. Aquest enfocament assegura que cada participant experimenti un entrenament complet, des de l’escalfament fins al relax final. Vine a El Complex i deixa que Move It transformi la teva rutina d’exercici. Tant si ets nou en el món del fitness com si ja tens experiència, t’oferim una manera nova i emocionant de mantenir-te en forma. Aquesta classe és perfecta per a qualsevol persona que busqui millorar la seva salut física i mental en un ambient amistós i energètic. Inscriu-te avui a i comença a moure’t al ritme d’una vida més activa i saludable!

HORARI Move it

Dilluns 10.30 h – 11.20

Dimecres 14.20 h – 15.10 h

move it