Activitat
GAC

QUè és?

Benvingut a les classes de GAC (Glutis, Abdominals i Cames) a El Complex, un programa dissenyat per a aquells que volen millorar el to muscular i la força del tren inferior. Aquesta activitat única combina exercicis de resistència aeròbica i treball muscular localitzat, barrejant de manera eficaç l’entrenament cardiovascular amb la musculació. Amb una durada de 45 minuts i una intensitat mitjana, GAC és perfecte per a tot tipus de persones, des dels principiants fins als més experimentats en el món del fitness.

BENEFICIS DE GAC

Les classes de GAC a El Complex ofereixen múltiples beneficis. Aquests exercicis no només tonifiquen i enforteixen els glutis, les cames i els abdominals, sinó que també contribueixen a embellir i definir la figura. A més, la pràctica regular d’aquesta activitat ajuda a millorar l’actitud postural, corregint desviacions de columna i millorant la postura general. L’enfocament en la força i resistència muscular fa que sigui ideal per augmentar la capacitat del cos en aquestes àrees, millorant la funcionalitat i la resistència dels abductors, quàdriceps, isquiotibials i bessons.

Duració de les sessions

Cada classe de GAC a El Complex dura 45 minuts i és una combinació perfecta de moviments i música, que fa que l’exercici sigui tan entretingut com efectiu. La coreografia i el ritme de la música acompanyen els exercicis, fent que cada sessió sigui dinàmica i divertida. Els participants són guiats a través d’una sèrie d’exercicis ben estructurats que asseguren un treball complet dels glutis, abdominals i cames.

Si estàs buscant una manera nova i emocionant de millorar el teu to muscular i augmentar la teva força, les classes de GAC a El Complex són per a tu. Inscriu-te avui mateix i comença a gaudir dels beneficis d’aquesta activitat completa i divertida. No importa el teu nivell d’experiència; a GAC, trobaràs un ambient acollidor i un entrenament que s’adapta a les teves necessitats. Vine i experimenta com GAC pot transformar el teu cos i la teva actitud davant l’exercici!

HORARI GAC

Dilluns 14.20 h – 15.10

Dilluns 19.00 h – 19.50 h

Martes 18.00 h – 18.50 h

Miercoles 09.30 h – 10.20 h

Viernes 10.30 h –  11.20 h

Viernes 17.00 h – 17.50 h

gac