ABONAMENT
BASE

Abonament BASE amb dret d’utilització de tota la instal·lació durant tot l’horari que aquesta està oberta al públic, sempre que no es sobrepassi l’aforament total. Aquest abonament no dóna dret a realitzar activitats dirigides.

PLA D’ENTRENAMENT

Demana el teu entrenament personalitzat als nostres tècnics i el tindràs sempre disponible al teu smartphone.

Abonament life weekend

Entrenament APP

El teu entrenament personalitzat i GRATUÏT al teu smartphone.

 

20% DE DESCOMPTE

En cursos de natació per a tu.

En cursos de natació per als teus fills/es.

En Campus d’Estiu per als teus fills/es.

 

ENTRENAMENT FITNESS PER A TOTS ELS NIVELls

La relació estreta entre el benestar físic i la salut és innegable. Les activitats físiques associades a la pràctica regular d’exercici no només milloren la condició física, sinó que també exerceixen un paper crucial en la reducció significativa de la probabilitat de patir una àmplia varietat de malalties.

PÈRDUA DE PEs

Prop del 13% de la població té sobrepès i que Espanya és el segon país d’Europa amb més obesos. El fitness és una pràctica molt bona per a reduir aquestes xifres perquè és capaç d’allunyar a les persones del sedentarisme i acostar-les a una rutina saludable.

PREPARACIÓ ESPECÍFICA

T’estàs preparant per a les proves físiques d’algun cos policial, o de bombers? Nosaltres t’ajudem!

 RECUPERACIÓ

Has tingut alguna patologia, una parada d’activitat física, un embaraç, o no aconsegueixes arribar mai als teus objectius? Amb un entrenador personal podràs tenir, a més del teu seguiment exhaustiu i el teu pla integral necessàri, la motivació que et faltaba.

ACTIVITATS VIRTUALS

Visita els nostre canal de Youtube per accedir a un munt d’entrenaments virtuals a la teva disposició. SUBSCRIU-TE i no te’n perdis el següent!