Aventura i diversió

Campus d'estiu

Tot preparat per un estiu molt TOP!🐥

ÀREA PRIVADAINICIAR INSCRIPCIÓ

Aventura i diversió

Campus d'estiu

Tot preparat per un estiu molt TOP! 🐥

ÀREA PRIVADAINICIAR INSCRIPCIÓ

CONSULTA ELS MENÚS

Tenim 10 opcions de menú adaptades a al·lèrgies i intoleràncies, consulta’ls fent click aquí.

info. GENERAL

Dates Campus d’Estiu:

Del 25 de Juny al 6 de Setembre

Del 5 al 23 d’Agost Campus Matí més acollida matí i acollida migdia.

DESCOMPTES CAMPUS

20% de descompte:

A fills/es d’abonats/des; vàlid per a abonaments gestionats d’alta anteriors al d’30 d’Abril i que romanguin actius durant el servei de Campus.

5% de descompte:

A les famílies que inscriguin més d’un/a fill/a al campus, amb aplicació a partir del segon/a fill/a.

3% de descompte:

Per cada nen/a en el cas que s’inscriguin més de dues setmanes consecutives.

* Els descomptes no seran acumulables, prenent com a referència el que més afavoreixi a l’usuàri/a.

AJUTS AJUNTAMENT

L’Ajuntament ha habilitat fins al 14 DE MAIG el tràmit per poder accedir a la concessió d’ajuts econòmics a les famílies amb infants a càrrec per a la participació d’aquests a les activitats d’estiu. Tota la informació fent click aquí.

Informació 2024

Dossier informatiu 🐠

Gaudim de les piscines de Sant Feliu de Llobregat!

Actualitzat el dia 27 de Juny de 2024

RECOMANACIÓ: Visualitza’l amb pantalla completa.

Aleshores, una opció perfecta és unir-vos al nostre emocionant Campus d’Estiu 2024 d’elcomplex! Estem preparant un programa segur, divertit i de qualitat, amb una gran varietat d’activitats emocionants i programes educatius perquè els vostres fills visquin un estiu inoblidable.

Des de jocs aquàtics fins a emocionants excursions, les nostres activitats estan dissenyades per estimular la creativitat i fomentar el desenvolupament d’habilitats, tot mentre s’ho passen bé i aprenen en un ambient segur i estimulant.

Comptem amb un equip de monitors qualificats enregistrats al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya), dedicats a garantir la seguretat i el benestar de tots els participants, oferint tranquil·litat als pares i mares mentre els vostres fills gaudeixen del programa d’activitats.

Amb dates flexibles i descomptes per a famílies, el nostre Campus d’Estiu 2024 és la millor opció! Uneix-te a nosaltres i fes de l’estiu dels vostres fills i filles una aventura inoblidable.

campus estiu

NOVETATS CAMPUS

Adaptació dels més petits:

Volem donar suport a l’adaptació dels més petits i que puguin estar acompanyats en el primer contacte amb el nou espai i tècnics. És per això que podrem compartir una estoneta de temps, els dilluns de 9 del matí i fins a l’hora de l’esmorzar (10.15 h). Entre tots farem d’el Campus una experiència inoblidable per als més petits. 

Tens alguna consulta? Pregunta’ns!

El personal d’atenció al client contactarà amb tu l’abans possible i et resoldrà els teus dubtes.

Pregunta’ns

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

  Consentiment

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat delClub Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.
  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat del Club Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.
  Logo El complex
  Campus d'estiu el complex
  Campus d'estiu el complex
  Campus d'estiu el complex
  Campus d'estiu el complex