Prepart i postpart
C-MARE

QUÈ ÉS prepart i postpart c-mare?

Prepart i Postpart C-MARE és un programa especialment dissenyat per atendre les necessitats de les mares de Sant Feliu de Llobregat durant les etapes prepart i postpart. Aquestes dues fases crucials de la maternitat requereixen un enfocament específic en la salut i el benestar de la mare, i C-MARE ofereix un espai segur i de suport per a les dones que es preparen per a l’embaràs i les que acaben de ser mares.

Classes prepart

Les classes prepart estan dissenyades per ajudar les futures mares a preparar-se per al part i a gaudir d’una experiència més saludable i harmoniosa durant l’embaràs. Aquestes sessions inclouen:

 • Treball de respiració per a una millor gestió de les contraccions.
 • Millora de la mobilitat pelviana per a una preparació més eficaç per al part.
 • Exercicis per a enfortir el sòl pelvià, fonamentals per a la salut pelviana.
 • Estiraments suaus per alleujar les molèsties típiques de l’embaràs.
 • Educació sobre les contraccions i com afrontar-les amb confiança.

Dedicar temps a aquestes sessions proporciona una base sòlida per a una maternitat saludable i preparada, mentre es crea un entorn de suport i connexió amb altres futures mares.

Classes postpart

Les classes postpart estan dissenyades per a les mares en el període de 0 a 12 mesos després del naixement. Aquestes sessions inclouen:

 • Treball de consciència del sòl pelvià i els músculs transvers abdominals.
 • Exercicis de respiració per a recuperar la funció abdominal normal.
 • Treball d’habilitats generals i potenciació dels músculs.
 • Potenciació específica dels braços per afrontar les demandes diàries.
 • Treball abdominal per a la recuperació postpart.
 • Es recomana que les mares esperin fins després de la quarentena (normalment de 5 a 6 setmanes) per a participar en aquestes sessions en grup.

Una característica única de C-MARE és la possibilitat de portar el nadó a les classes, permetent a les mares interactuar amb els seus nadons mentre es comprometen amb l’exercici i la recuperació postpart. Això crea un entorn càlid i inclusiu on les mares poden compartir les seves experiències i connectar amb altres mares noves.

Duració de les sessions

Les sessions tenen una durada de 50 minuts i estem aquí per acompanyar-te en aquesta etapa de la teva vida com a mare. No dubtis a contactar-nos per obtenir més informació i unir-te a la comunitat C-MARE.

HORARI

Dilluns 10.30 – 11.20 h

Dimecres 10.30 – 11.20h

VOLS FER UNA PROVA?

prepart i postpart c-mare

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

graella activitats - contacta
graella activitats - contacta