Instal·lacions El Complex
Espais AQUÀTICS

ELS ESPAIS AQUÀTICS D’EL COMPLEX

Espais aquàtics amb instal·lacions d’alta qualitat dissenyades pensant en cada aspecte del vostre entrenament. Exploreu les nostres piscines, cadascuna amb un caràcter únic i especialitzat, pensades per a adaptar-se a totes les vostres necessitats d’entrenament.

espais aquàtics piscina competició

PISCINA DE COMPETICIÓ

Té una profunditat de 2 metres, una llargada de 25 metres  i una amplitud de 16,5 metres amb nou carrils d’ús públic.

Aquesta piscina està homologada per a competicions de natació i waterpolo, i entrenaments dels nostres esportistes del Club.

També és, d’ús lliure per a socis i sòcies de la instal·lació. I on es realitzen els cursets de Natació dels més petits però amb més nivell tant d’escoles com de particulars.

espais aquàtics

PISCINA SOCIAL

Aquesta piscina té una llargada de 20 metres, una amplitud de 16,5 metres i una fondària de 1,40 metres amb set carrils d’ús públic.

Espai on es realitzen les activitats dirigides (Aguagym, Aquadolç i Aquahiit) i els cursets de natació dels infants tant d’escoles com particulars.

És un espai més d’oci i lúdic, que també disposa d’una piscina més petita, que te una llargada de 12,5 metres, una amplada de 6 metres i una fondària 0.90 metres

espais aquàtics termals

ZONA TERMAL I RELAXACIÓ

Disposem de dos banyeres d’hidromassatge de diferents temperatures, i dos saunes una seca i una de vapor.   D´ùs exclusiu per a majors de 16 anys.

vestidors espais aquàtics

VESTIDORS

Els nostres vestidors disposen de guixetes amb candau i guixetes amb sistema de seguretat elèctric que funciona amb la polsera de la instal·lació.

Hi ha 5 vestidors enfocats als infants de cursets, vestidor masculí i femení amb sortida a la piscina Social, dos vestidors més tant masculí com femení amb sortida a la piscina de competició, i dos vestidors mòdul per als menors del Club i cursets.

També disposem de vestidors adaptats.

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

contacta-amb-un-agent-el-complex-sant-feliu-llobregat