Espais Aquàtics

Instal·lacions elComplex

PISCINA DE COMPETICIÓ

 

Té una profunditat de 2 metres, una llargada de 25 metres  i una amplitud de 16,5 metres amb nou carrils d’ús públic.

Aquesta piscina està homologada per a competicions de natació i waterpolo, i entrenaments dels nostres esportistes del Club.

També és, d’ús lliure per a socis i sòcies de la instal·lació. I on es realitzen els cursets de Natació dels més petits però amb més nivell tant d’escoles com de particulars.

PISCINA SOCIAL

 

Aquesta piscina té una llargada de 20 metres, una amplitud de 16,5 metres i una fondària de 1,40 metres amb set carrils d’ús públic.

Espai on es realitzen les activitats dirigides (Aguagym, Aquadolç i Aquahiit) i els cursets de natació dels infants tant d’escoles com particulars.

És un espai més d’oci i lúdic, que també disposa d’una piscina més petita, que te una llargada de 12,5 metres, una amplada de 6 metres i una fondària 0.90 metres

ZONA TERMAL I RELAXACIÓ

 

 

Disposem de dos banyeres d’hidromassatge de diferents temperatures, i dos saunes una seca i una de vapor.   D´ùs exclusiu per a majors de 16 anys.

VESTIDORS

 

Els nostres vestidors disposen de guixetes amb candau i guixetes amb sistema de seguretat elèctric que funciona amb la polsera de la instal·lació.

Hi ha 5 vestidors enfocats als infants de cursets, vestidor masculí i femení amb sortida a la piscina Social, dos vestidors més tant masculí com femení amb sortida a la piscina de competició, i dos vestidors mòdul per als menors del Club i cursets.

També disposem de vestidors adaptats.