Abonament Life Reduït Atur. Abona’t amb dret d’utilització de tota la instal·lació durant l’horari de dilluns a divendres de 6.30h a 16.30h dissabtes de 8h a 16.30h i diumenges de 9h a 15h, amb activitats dirigides NO específiques incloses, sempre que no es sobrepassi l’aforament total. Destinat a persones en edat laboral, residents a Sant Feliu de Llobregat i en situació d’atur.

ACTIVITATS DIRIGIDES FITNESs

+ 60 Activitats dirigides setmanals tant de fitness com aquàtiques.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

– Fotocòpia del teu DNI.

– Fotocopia de les teves dades bancàries (llibreta o un altre document bancàri).

– Document de Situació Actual (renovable cada 4 mesos). Entrant al web de la Seu Electrònica de la Seguretat Social fent click aquí.

Per accedir a aquest servei és necessari haver comunicat a la Tresoreria General de la Seguretat Social un número de telèfon mòbil a efecte de comunicacions, i tenir les dades actualitzades, mitjançant el servei Comunicació de telèfon i correu electrònic, disponible amb certificat digital o dirigint-se a una Administració de la Seguretat Social.

RENOVACIÓ DE L’ABONAMENT

IMPORTANT: Les renovacions d’atur tramitades en línea es poden realitzar fins al dia 20 del mes en curs, i fins al 25 presencialment al taulell d’Atenció al Client.

  Adjuntar aquí el document actualitzat de Situació Actual (Formats pdf, doc, png, jpg)

  Consentiment

  Quin és el document que has d’enviar? Informe de Situació Actual.

  Pots descarregar-te el document online a través del següent enllaç.

  abonament life reduït atur
  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat del Club Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Quin és el document que has d’enviar? Informe de Situació Actual.

  Pots descarregar-te el document online a través del següent enllaç.

  abonament life reduït atur