Activitats
Aquàtiques complementaries

Activitats aquàtiques complementaries. L’aigua és un mitjà confortable i dinàmic, per la qual cosa les activitats aquàtiques són més interessants i tenen un caràcter preventiu i curatiu. Una vegada la persona ja està acostumada a la nova sensació de moure’s dins del mitjà aquàtic, els exercicis proporcionen una sensació de seguretat que no es té en terra. Alleugen tota la càrrega del pes, prevenen lesions causades per caigudes, eliminen la pressió sobre les articulacions i poden ajudar a la circulació sanguínia. Aprofita les nostres activitats aquàtiques complementaries per millorar la teva salud.

activitats aquatiques complementaries
EMBARASSADES

És un programa aquàtic específic per a dones embarassades on es fan activitats  encaminades a aconseguir el benestar. Es tenen en compte les necessitats especials d’aquesta etapa de la vida i, a més a més, es comparteixen coneixements, experiències i sentiments, fent de l’activitat una oferta d’atenció integral per a la dona embarassada.

Mira la pàgina aquí.

natació nadons
NADONS

La natació per nadons és una activitat que es desenvolupa en família al medi aquàtic (el nadó amb els 2 familiars). Està adreçada a tots aquells infants des dels 4 fins als 24 mesos. L’objectiu principal és fomentar el desenvolupament psicomotor de l’infant i reforçar el seu sistema cardiorespiratori i musculoesquelètic a través de l’exercici físic a dintre de l’aigua.

Mira la pàgina aquí.

actvitats aquatiques complementaries natació terapeutica
NATACIÓ TERAPÈUTICA

És un programa de salut rehabilitador, que utilitza les propietats de l’aigua amb una finalitat de treball purament correctiva i preventiva. L’objectiu és personalitzar el màxim possible el programa de treball per a cada persona. Es fan serevir diferents materials auxiliars que permeten dur a terme exercicis més analítics i exercicis més globals en funció de la patologia de l’alumne.

Mira la pàgina aquí.

CURSOS DE NATACIÓ

Vols aprendre natació, tu o els teus fills/es? A El Complex, som professionals del sector, amb professionals del Club Natació Sant Feliu, un club de referència en el món aquàtic d’alta competició.

HI HA UN ABONAMENT NOMÉS PER PISCINA?

Si. L’abonament H2O, està dirigit per a persones que només realitzen activitat aquàtica, amb les activitats dirigides no específiques aquàtiques incloses, tots els dies de la setmana fins les 17h. Veure abonament

HI HA RUTINES DE NATACIÓ?

Si, i com les de fitness, són GRATUÏTES per tothom. Només has d’adreçar-te als nostres tècnics de piscina, i ells t’ajudaran.