ENTRENA AMB NOSALTRES!

Activitats aquàtiques complementàries

EMBARAÇADES

És un programa aquàtic específic per a dones embarassades on es fan activitats  encaminades a aconseguir el benestar. Es tenen en compte les necessitats especials d’aquesta etapa de la vida i, a més a més, es comparteixen coneixements, experiències i sentiments, fent de l’activitat una oferta d’atenció integral per a la dona embarassada.

Mira la pàgina aquí.

NADONS

La natació per nadons és una activitat que es desenvolupa en família al medi aquàtic (el nadó amb els 2 familiars). Està adreçada a tots aquells infants des dels 4 fins als 24 mesos. L’objectiu principal és fomentar el desenvolupament psicomotor de l’infant i reforçar el seu sistema cardiorespiratori i musculoesquelètic a través de l’exercici físic a dintre de l’aigua.

Mira la pàgina aquí.

NATACIÓ TERAPÈUTICA

És un programa de salut rehabilitador, que utilitza les propietats de l’aigua amb una finalitat de treball purament correctiva i preventiva. L’objectiu és personalitzar el màxim possible el programa de treball per a cada persona. Es fan serevir diferents materials auxiliars que permeten dur a terme exercicis més analítics i exercicis més globals en funció de la patologia de l’alumne.

Mira la pàgina aquí.