Plans esportius per a
Empreses

Empreses

SALUDABLES

Plans esportius per a empreses. L’activitat laboral és actualment a la que més hores es dediquen de la jornada diària, si a més aquesta és habitualment sedentària, requereix d’un gran esforç físic o que implica molt estrès, cal compensar-les amb exercicis saludables per evitar lesions i baixes laborals. La combinació de fer esport al mateix lloc de treball suposaria reduir temps pel personal treballador, milloraria la seva salut i tot plegat redundaria en la mateixa empresa gràcies a la reducció de baixes laborals, a una millora del clima, rebaixa de tensions i estrès, sinergia d’equips i persones i finalment en la satisfacció al client al qual serveixen.

Però els resultats dels estudis ens mostren justament el contrari, la pràctica esportiva no arriba a la mitjana recomanada pels experts, com podem aconseguir que el lloc de feina es converteixi en el vehicle per promoure un estil de vida més saludable?

 • Team Building. Realitzem activitats esportives per a reforçar les relacions laborals d’equips de treball a Barcelona i rodalies. Identifica els punts forts i febles del teu equip, millora el lideratge
 • Entrenador personal d’equips. La salut de la teva plantilla de treball, té grans conseqüències en l’assoliment dels teus objectius, la actitud i el sentiment de pertinença a la teva entitat. La salut, en tots els àmbits, és i serà necessària SEMPRE.

Publicitat

AL CENTRE

Publicita’t aquí! Vols donar un impuls al teu negoci i busques un lloc amb molta visibilitat? A El Complex, oferim diverses formes de publicitat offline, amb patrocinis dels nostres equips de Natació i Waterpolo, equips a les lligues més altes del país; també als nostres espais del centre, amb moltes opcions. Oferim també publicitat online, al nostre web (amb més de 30.000 visites mensuals), o a les nostres xarxes on comptem amb més de 14.000 seguidors!

Comptem també amb un canal TV amb pantalles al nostre centre o pots publicitar el teu negoci, entitat o projecte. No esperis més i millora les teves vendes i la facturació a través de bons mitjans publicitaris!

 

  Consentiment

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat del Club Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Empreses col·laboradores

  plans esportius per a empreses
  plans esportius per a empreses
  plans esportius per a empreses el complex
  plans esportius per a empreses el complex