Cos i ment
ioga

QUÈ ÉS EL IOGA?

El Ioga és més que una disciplina; és una connexió profunda entre cos, respiració i ment. Aquesta pràctica fusiona postures físiques, exercicis respiratoris i meditació, potenciant la salut general de manera holística.

BENEFICIS DESTACATS DEL IOGA:

A l’integrar les tècniques del Kundalini i Hatha, descobriràs la respiració plena. Guanya en força i flexibilitat física i mental, sintonitzant amb l’harmonia del cor. Aquesta connexió t’ajudarà a alliberar tensions i trobar serenitat, deixant anar tot el que és superflu.

CARACTERÍSTIQUES DE LES SESSIONNS DE IOGA:

Durada Òptima: Gaudeix de sessions de 50 minuts per aprofundir en aquest viatge de benestar i equilibri.

Amb la fusió de pràctiques de Kundalini i Hatha, et conduiràn cap a una respiració conscient i profunda. Guanya en força, flexibilitat i pau interior amb cada sessió de 50 minuts.

Deixa’t envoltar per l’experiència única del Ioga, on cada respiració és una oportunitat per connectar amb la teva veritable essència. Transforma’t, evoluciona i troba la teva pau interior.

ENTRENAMENT FITNESS PER A TOTS ELS NIVELls

El fitness i la salut estan estretament relacionats. Els seus exercicis són capaços de reduir la possibilitat de patir multitud de malalties.

ACTIVITATS VIRTUALS

Visita els nostre canal de Youtube per accedir a un munt d’entrenaments virtuals a la teva disposició. SUBSCRIU-TE i no te’n perdis el següent!