Natació per

EMBARASSADES

QUÈ ÉS?

La natació per a embarassades és un programa aquàtic especialment dissenyat per a dones en aquesta etapa tan especial. Aquesta activitat no només busca el benestar físic sinó també el emocional, oferint un espai segur i confortable on les futures mares poden compartir experiències, coneixements i emocions, fomentant així una atenció integral.

La natació per a embarassades es duu a terme en un entorn segur i controlat, on les necessitats especials de la gestació són sempre prioritat. Els exercicis són suaus però efectius, adaptant-se a cada trimestre i als canvis constants del cos de la dona. A més, es fomenta la creació d’un ambient comunitari i de suport on compartir i aprendre juntes.

BENEFICIS DE LA NATACIÓ PER EMBARASSADES

  • Sensació de Lleugeresa: La flotabilitat de l’aigua redueix la pressió sobre l’esquelet i els músculs, proporcionant una agradable sensació de lleugeresa.
  • Millora Cardiorespiratòria: Com a activitat aeròbica, ajuda a mantenir un cor i uns pulmons forts, beneficiant tant la mare com el bebè.
  • Augment de la Flexibilitat: L’aigua permet una major amplitud de moviments, ajudant a mantenir la flexibilitat i mobilitat.
  • Reducció d’Edemes: Ajuda a disminuir la retenció de líquids i els edemes circulatoris tan comuns durant l’embaràs.
  • Fortaleix Musculatura: Tonifica i reforça la musculatura, especialment en zones clau com els braços, cames, esquena i abdomen.
  • Protecció de Lligaments i Articulacions: El suport de l’aigua minimitza el risc de lesions i sobrecàrregues.
  • Millora del Benestar Físic i Emocional: Contribueix a un millor estat d’ànim, reduint l’estrès i promocionant un descans més reparador.
  • Control del Pes: Ajuda a mantenir un pes saludable, facilitant la gestió del guany ponderal durant l’embaràs.

DURACIÓ:

Cada sessió de natació per a embarassades dura aproximadament 45 minuts, recomanant-se realitzar regularment per maximitzar els beneficis. És aconsellable que les participants consultin amb el seu metge abans de començar qualsevol programa d’exercici i que les classes siguin dirigides per instructors especialitzats en activitats aquàtiques per a embarassades.

En conclusió, la natació per a embarassades és una excel·lent opció per a dones que desitgen mantenir-se actives i saludables durant la gestació. Amb el suport de l’aigua i una comunitat acollidora, les futures mares poden gaudir d’una experiència enriquidora que beneficia tant el cos com l’ànima.

HORARI

Dimarts 18.30 – 19.15h

Dijous 18.30 – 19.15h

Embarassades - El Complex

VOLS UNA PROVA?