CURSOS DE

NATACIÓ

CURSOS DE NATACIÓ

Gent gran

CURSOS DE NATACIÓ

Adults

CURSOS DE NATACIÓ

Per infants

CURSOS DE NATACIÓ

Diversitat funcional

Aprèn

AMB NOSALTRES

Als cursos de natació d’elcomplex trobaràs una gran varietat de cursos dirigits a la presa de contacte, l’aprenentatge, i la millora de la natació. Amb tècnics d’experiència en l’ensenyament de la natació de qualitat enregistrats al ROPEC. Cursos adaptats a totes les edats, des de nadons fins a gent gran, on aprendreu a nedar o a millorar la tècnica amb nosaltres. Tria el teu curs i gaudeix amb nosaltres d’aquesta aventura aquàtica!

Disposem de cursos de natació per a infants de 2 a 3 anys, de 4 a 5 anys i per a nens/es de 6 a 15 anys. També oferim cursos de natació per a persones de més de 15 anys denominats cursos de natació d’adults, on diferenciem entre iniciació i perfeccionament segons el nivell inicial de la persona, i cursos de natació per a gent gran. Com a novetat, hem començat a realitzar un curs de natació per a infants de 2 a 3 anys on també participa un únic familiar, d’aquesta manera busquem una progressió del curs de nadons al curs de natació infantil.

No ens oblidem d’altres grups com cursos de natació per a nadons, on a més de la pràctica de l’activitat aquàtica, és un espai familiar on participen les mares i pares per gaudir de l’experiència; cursos de natació per a dones embarassades, molt recomanable per al treball aeròbic, per enfortir la musculatura que intervindrà en el part i com a part social;  i la natació terapèutica, on es treballa per pal·liar molèsties i patologies que requereixen una atenció especial per a la pràctica aquàtica.

A més de totes aquestes activitats, també disposem del servei d’Entrenament Personal, es poden dur a terme de manera individual, en parelles o grups de 3 persones. Aquesta activitat permet orientar el treball a l’objectiu individual de la persona, seguit per un tècnic/a en tot moment.