Cursos de
Natació

CURSOS DE NATACIÓ A SANT FELIU DE LLOBREGAT

Als cursos de natació de El Complex trobaràs una gran varietat de cursos dirigits a la presa de contacte, l’aprenentatge, i la millora de la natació. Amb tècnics d’experiència en l’ensenyament de la natació de qualitat enregistrats al ROPEC. Cursos adaptats a totes les edats, des de nadons fins a gent gran, on aprendreu a nedar o a millorar la tècnica amb nosaltres. Tria el teu curs i gaudeix amb nosaltres d’aquesta aventura aquàtica!

CURSETS DE NATACIÓ

Infants (particulars)

CURSETS DE NATACIÓ

Infants (escoles)

CURSETS DE NATACIÓ

Adults

ESPORT FEDERAT

CN Sant Feliu

apren cursos de natacio amb nosaltres

Aprèn

amb NOSALTRES

Disposem de cursos de natació per a infants de 2 a 3 anys, de 4 a 5 anys i per a nens/es de 6 a 15 anys. També oferim classes de natació per a persones de més de 15 anys denominats cursos de natació d’adults, on diferenciem entre iniciació i perfeccionament segons el nivell inicial de la persona, i cursets de natació per a gent gran. Com a novetat, hem començat a realitzar un curs de natació per a infants de 2 a 3 anys on també participa un únic familiar, d’aquesta manera busquem una progressió del curs de nadons al curs de natació infantil.

No ens oblidem d’altres grups com cursets de natació per a nadons, on a més de la pràctica de l’activitat aquàtica, és un espai familiar on participen les mares i pares per gaudir de l’experiència; classes de natació per a dones embarassades, molt recomanable per al treball aeròbic, per enfortir la musculatura que intervindrà en el part i com a part social;  i la natació terapèutica, on es treballa per pal·liar molèsties i patologies que requereixen una atenció especial per a la pràctica aquàtica.

A més de totes aquestes activitats, també disposem del servei d’Entrenament Personal, es poden dur a terme de manera individual, en parelles o grups de 3 persones. Aquesta activitat permet orientar el treball a l’objectiu individual de la persona, seguit per un tècnic/a en tot moment.

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

graella activitats - contacta
graella activitats - contacta