Activitat
Aquadolç

QUè és?

Descobreix Aquadolç, la nostra activitat aquàtica especialment dissenyada per a persones majors de 65 anys. En el tranquil ambient de la nostra piscina, aquestes sessions exclusives ofereixen una oportunitat única per millorar la qualitat de vida a través de l’exercici suau i adaptat. Aquadolç posa l’accent en el treball de la mobilitat articular i la flexibilitat muscular, prioritzant el moviment harmònic i suau per sobre de la tonificació i la resistència. Aquestes sessions són l’espai perfecte per a aquells que busquen mantenir-se actius i àgils, promovent la salut i el benestar en un entorn segur i acollidor.

Beneficis de l’aquadolç

Les sessions d’Aquadolç són molt més que una simple activitat física; són una porta cap a una vida activa i saludable. Els exercicis realitzats a l’aigua minimitzen l’impacte en les articulacions, reduint el risc de lesions i permetent un entrenament còmode i segur. Aquesta activitat millora la mobilitat articular, incrementa la flexibilitat muscular i ajuda a mantenir l’equilibri i la coordinació. A més, l’exercici en aigua contribueix a una millor circulació sanguínia i a un estat d’ànim més positiu, essent un excel·lent antídot contra l’estrès i l’ansietat.

Duració de les sessions

Cada sessió d’Aquadolç està cuidadosament dissenyada per adaptar-se a les necessitats específiques dels nostres participants. Amb una durada adequada de 45 minuts i un ritme mesurat, els instructors qualificats guien als participants a través d’una varietat d’exercicis que fomenten la salut i l’harmonia corporal. L’objectiu és proporcionar una experiència enriquidora i agradable, que equilibri l’activitat física amb el plaer de l’exercici a l’aigua.

Vine i uneix-te a nosaltres en aquest meravellós viatge aquàtic. Inscriu-te avui i comença a gaudir dels beneficis de l’Aquadolç per a la teva salut i benestar!

HORARI AQUADOLÇ

Dilluns 08.30 h – 09.15 h

Dimarts 09.15 h – 10.00 h

Dimecres 08.30 h – 09.15 h

Dijous 09.15 h – 10.00 h

Aquadolç