Activitat
Aquatraining

QUè és?

Aquatraining és una activitat única que es realitza en la serenor de la nostra piscina profunda. Amb la seguretat i el suport garantits per els nostres tècnics, cada sessió és un viatge cap a una millor salut i benestar. L’Aquatraining està dissenyat específicament per desafiar la teva resistència cardiovascular a través d’una sèrie d’exercicis intensos, mentre es focalitza en la tonificació muscular localitzada, amb especial atenció a la zona abdominal. Ideal per a aquells que busquen un entrenament complet en un entorn refrescant i estimulant.

Beneficis de l’aquatraining

L’Aquatraining no és només una activitat divertida i energitzant, sinó que també és increïblement beneficiosa per a la teva salut. En realitzar exercicis a l’aigua, redueixes el risc de lesions i minimitzes l’estrès en les articulacions, fet que el fa adequat per a totes les edats i nivells de condició física. A més, aquesta activitat millora la circulació sanguínia, enforteix el sistema cardiovascular i promou una major cremada de calories. L’entrenament a l’aigua també és conegut pel seu efecte relaxant, ajudant a disminuir l’estrès i augmentar la sensació general de benestar.

Duració de les sessions

Cada classe d’Aquatraining té una durada de 45 minuts, temps durant el qual t’introduiràs en un entrenament equilibrat i efectiu. Les nostres sessions estan cuidadosament estructurades per proporcionar una experiència completa, des de l’escalfament fins a la fase final. Al llarg de la classe, seràs guiat pels nostres tècnics experts, que s’asseguraran que aprofiteu al màxim cada minut a l’aigua, mantenint sempre la seguretat i la diversió.

Vine i experimenta el poder transformador de l’aigua! Inscriu-te avui i comença el teu viatge cap a un tu més saludable i enèrgic!

HORARI AQUATRAINING

Dilluns 07.00 h – 07.45 h

Dimarts 10.45 h – 11.30 h

Dimecres 07.00 h – 07.45 h

Dimecres 15.15 h – 16.00 h

Divendres 07.00 h – 07.45 h

aquatraining El Complex