Cos i ment
Pilates

QUÈ ÉS?

Pilates és una disciplina que es basa en el desenvolupament dels músculs interns per ajudar a mantenir l’equilibri corporal i proporcionar fermesa mentre enforteix la columna vertebral. Aquest mètode va ser desenvolupat pel Joseph Pilates al segle XX i ha guanyat popularitat en els últims anys com una forma efectiva d’exercici físic.

És conegut per ser un mètode freqüentment utilitzat per a la rehabilitació, per alleujar el mal d’esquena i corregir la postura corporal. S’ha convertit en una opció popular per a persones de totes les edats i nivells de condició física que busquen una manera equilibrada i eficaç de millorar la seva força, flexibilitat i benestar general.

Beneficis dels PIlates

El mètode Pilates ofereix una àmplia gamma de beneficis per a la salut. En primer lloc, millora i corrigeix la postura corporal, ajudant a alinear adequadament la columna vertebral. A més a més, promou la flexibilitat i la mobilitat, permetent un rang de moviment més ampli i contribuint a prevenir les lesions relacionades amb la rigidesa muscular.

A través d’exercicis de resistència controlats, el Pilates tonifica i enforteix el cos de manera uniforme, especialment els músculs de l’abdomen, la pelvis i l’esquena. Això ajuda a millorar la força central, que és fonamental per a la postura correcta i la prevenció de lesions.

Una de les característiques distintives del Pilates és la seva connexió amb la respiració conscient. Aquesta pràctica fomenta una millor oxigenació del cos, contribuint a una sensació general de benestar i calma. Redueix l’estrès i l’ansietat, ajudant a relaxar la ment i millorar la salut mental.

Duració de les sessions

Les sessions de Pilates normalment tenen una durada de 50 minuts, una quantitat de temps òptima per a experimentar tots aquests beneficis i promoure el benestar físic i mental.

Si esteu interessats en unir-vos a nosaltres i descobrir els avantatges del Pilates, no dubteu en contactar-nos per obtenir més informació i inscriure-us. Estem ansiosos de guiar-vos en el vostre viatge cap a un cos sa, fort i equilibrat a través d’aquesta meravellosa pràctica.

Pilates - El Complex

VOLS FER UNA PROVA AMB NOSALTRES?

No esperis més. Començar és fàcil.