Fitness Aquàtic

AQUAGYM

QUÈ ÉS?

L’Aquagim sorgeix com una forma innovadora de fitness, centrant-se en la tonificació muscular i la millora de la resistència aeròbica a l’aigua. Aquesta disciplina adapta exercicis convencionals a l’entorn aquàtic, aprofitant els avantatges únics que ofereix l’aigua, com la ingravidesa, major densitat i un treball integral en tots els plans de l’espai.

Beneficis Destacats de l’Aquagim:

    • Millora Cardiovascular: Experimenta una reforçada salut cardiovascular, gràcies a l’activitat aeròbica en aigua.
    • Força i Resistència: Desenvolupa la teva força i resistència física, aprofitant la resistència de l’aigua.
    • Treball Global del Cos: Cada sessió impulsa un treball exhaustiu de la musculatura corporal, contribuint al teu benestar integral.
    • Augment de Massa Muscular: Observa un creixement saludable de la massa muscular, un benefici únic d’aquest enfocament.
    • Coordinació i Agilitat: Millora la teva coordinació motriu i augmenta l’agilitat gràcies als moviments precisos a l’aigua.

L’Aquagim ofereix una experiència completa en sessions dinàmiques amb una durada òptima de 45 minuts. Aquesta durada assegura una intensitat que promou resultats efectius, tot mantenint una experiència satisfactòria.

Amb nosaltres, et submergiràs en una rutina única que no només millora la teva condició física, sinó que també proporciona una sensació de benestar total. Aprofita aquesta oportunitat per transformar la teva forma de mantenir-te actiu i saludable.

Descobreix els beneficis únics de l’Aquagim, experimenta el poder transformador de l’aigua i avança cap a una versió més saludable i tonificada de tu mateix/a en cada sessió.

 

ACIVITAS AQUÀTQUES PER a TOTS ELS NIVELls

L’aigua és un mitjà confortable i dinàmic, per la qual cosa les activitats aquàtiques són més interessants i tenen un caràcter preventiu i curatiu. Una vegada la persona ja està acostumada a la nova sensació de moure’s dins del mitjà aquàtic, els exercicis proporcionen una sensació de seguretat que no es té en terra. Alleugen tota la càrrega del pes, prevenen lesions causades per caigudes, eliminen la pressió sobre les articulacions i poden ajudar a la circulació sanguínia. 

Activitats aquatiques aquagim
AQUATRAINING

Aquesta activitat es realitza a la piscina competició, s’orienta a un treball de tonificació on no hi ha recolzament a terra, també facilitem l’ús d’un cinturó de flotació, de manera opcional, per fer menys exigent aquesta activitat. És apropiada per a totes les edats. Aquestes classes estan situades principalment a la franja de matí.

Activitats aquatiques Aquatabata
AQUATABATA

El Tabata és un tipus d’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat (HIIT). És d’origen japonès i es tracta d’una sessió que s’estructura de manera específica per intervals, és a dir, per cada exercici es realitzen 10 rondes de 20″ segons de treball i 10″ segons de descans, 4′ minuts en total per cada bloc. Aplicat a l’espai aquàtic, s’utilitza la resistència de l’aigua per a realitzar els moviments i exercicis establerts pel tècnic a una intensitat alta i amb un curt període de recuperació.

Mira la pàgina aquí.

aquagim
AQUADOLÇ

Aquesta activitat es realitza a la piscina social, està enfocada al treball de mobilitat articular i treball postural, té una intensitat baixa, i és apropiada per a persones grans o persones que tinguin algun tipus de patologia lleu en què es recomani el treball aquàtic. Aquestes classes estan situades a la franja de matí.

CURSOS DE NATACIÓ

Vols aprendre natació, tu o els teus fills/es? A El Complex, som professionals del sector, amb professionals del Club Natació Sant Feliu, un club de referència en el món aquàtic d’alta competició.