Activitat
HBX Boxing

QUè és?

Benvingut a HBX Boxing de El Complex, on la intensitat dels arts marcials i la música es combinen per oferir-te una experiència d’entrenament única i dinàmica. HBX Boxing és un programa d’entrenament revolucionari que utilitza cops de diferents arts marcials, sobretot de boxa, però sense contacte. Aquí, l’únic contrincant és un sac de boxa, una corda, i un slamball, que et permeten descarregar la teva energia de manera segura i efectiva.

Beneficis dEL HBX boxing

  • Descàrrega d’Estrès i Crema de Calories: Combina l’alta intensitat amb el ritme de la música per a una sessió d’entrenament que no només et permet descarregar l’estrès, sinó també cremar calories de manera eficient.
  • Millora de la Mobilitat i l’Explosivitat: Els exercicis s’enfoquen en millorar la teva agilitat i capacitat de moviment, augmentant l’explosivitat dels teus moviments.
  • Pèrdua de Pes: Combinant exercici cardiovascular intens amb treball de força, HBX Boxing és ideal per a aquells que busquen perdre pes i tonificar el seu cos.

Duració de les sessions

Cada sessió de Cycling Indoor Virtual té una durada de 40 minuts, proporcionant un entrenament concentrat que optimitza el teu temps i esforç. Amb una varietat de sessions que varien segons el dia i el nivell de dificultat, podràs triar l’entrenament que més s’ajusti als teus objectius personals, assegurant-te un progrés constant i mesurable.

Et convidem a formar part de les nostres sessions de Virtual Cycling a El Complex. Viu l’experiència d’un entrenament avançat en un ambient motivador i equipat amb l’última tecnologia. Inscriu-te avui i comença el teu camí cap a un estil de vida més actiu i saludable. Pedaleja cap al teu benestar amb nosaltres!

HORARI HBX BOXING

Dilluns 10.30 h – 11.10 h

Dilluns 20.00 h  – 20.40 h 

Dimecres 07.00 h – 07.40 h 

Dimecres 10.30 h – 11.10 h

Dimecres 21.00 h – 21.40 h

Dijous 19.00 h – 19.40 h

hbx boxing

L’ACTIVITAT PER A

INFANTs

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la realització d’activitat física adequada ajuda a nens i joves a desenvolupar un aparell locomotor (ossos, músculs, articulacions) i un sistema cardiovascular (cor i pulmons) sans.  Els ajuda també a aprendre a controlar el sistema neuromuscular, és a dir, el mecanisme de coordinació i control dels moviments. Aprofita ara les nostres activitats terrestres dirigides!

HBX KIDS

Perquè és molt important que des de ben joves coneguin i aprenguin l’hàbit de l’activitat física. Sessions per a infants de 8 a 14 anys de 35 minuts d’Entrenament funcional sense material de pes per tal de protegir-los de lesions i fer de l’activitat física una activitat saludable, amb una base musical. Ens basem a treballar amb patrons fonamentals del moviment humà.

Mira la pàgina aquí.