Activitat
HBX KIDS

QUè és?

HBX KIDS és un programa innovador que combina el millor del boxing i la fusió, tot adaptant-se a les necessitats i capacitats dels més joves. Aquesta activitat està dissenyada per a nens i nenes que volen explorar el món de l’exercici de manera divertida i emocionant, alhora que aprenen habilitats fonamentals per al seu desenvolupament físic.

Beneficis dEL HBX KIDS

HBX KIDS no només és sobre l’aprenentatge dels moviments bàsics del boxing i la fusió; és una oportunitat per als nens de millorar la seva mobilitat i destresa física. A través del programa, els participants:

    • Milloraran la Mobilitat: A través d’exercicis que promouen la flexibilitat i l’agilitat.
    • Desenvoluparan Habilitats Fonamentals: Com tirar, empènyer, aixecar, entre altres, que són essencials per al desenvolupament motor.
    • Augmentaran la Confiança i l’Autoestima: A mesura que aprenen i dominen noves habilitats.
    • Fomentaran la Cooperació i el Treball en Equip: Participaran en activitats grupals que promouen la socialització i l’aprenentatge col·laboratiu.

Duració de les sessions

Les classes estan estructurades per ser dinàmiques, divertides i segures. Els nostres instructors especialitzats guien als nens a través d’una varietat d’exercicis adaptats que no només els mantenen actius físicament, sinó que també els estimulen mentalment. Cada sessió està dissenyada per ser divertida i desafiant, assegurant que els nens estiguin engrescats i emocionats per aprendre més.

HBX KIDS a El Complex és més que una classe d’exercici; és una aventura que espera als teus fills. És una oportunitat perquè creixin, aprenguin i es diverteixin en un entorn segur i acollidor. Convida als teus fills a formar part de la nostra comunitat HBX KIDS i observa com desenvolupen les seves habilitats, la seva força i la seva confiança. Inscriu-los avui i deixa’ls començar el seu viatge cap a una vida activa i saludable!

HORARI HBX KIDS

Dimarts 17.20 h – 18.10 h 

Dimarts 18.10 h – 18.45 h

Dijous 17.20 h – 18.10 h 

Dijous 18.10 h – 18.45 h

hbx kids