Activitat
Acrosport kids

QUè és?

Acrosport Kids, una classe única on els nens poden explorar el món apassionant de l’acrobàcia i la coreografia. Aquesta activitat combina elements de gimnàstica amb moviments de ball, oferint als més joves una manera emocionant i desafiant d’aprendre noves habilitats. En aquesta classe, no només es treballen els músculs i la coordinació, sinó que també es fomenta la creativitat i l’expressió personal. Els nens tenen l’oportunitat d’aprendre a formar piràmides corporals, practicar acrobàcies i realitzar transicions que requereixen força, flexibilitat i equilibri, tot això en un ambient segur i controlat.

BENEFICIS DEL ACROSPORT

L’Acrosport és una activitat que aporta nombrosos beneficis al desenvolupament físic i mental dels nens. Practicar Acrosport a El Complex permet als nens:

 • Augmentar la Coordinació i l’Equilibri: A través de la formació de figures i piràmides corporals, els nens milloren la seva coordinació i sentit de l’equilibri.
 • Desenvolupar Força i Flexibilitat: Les acrobàcies i elements de força afavoreixen una major flexibilitat i enfortiment muscular.
 • Fomentar el Treball en Equip i la Confiança: Realitzar acrobàcies en grup requereix col·laboració i confiança entre els participants, potenciant l’esperit de treball en equip.

  Duració de les sessions

  Cada sessió a El Complex dura 40 minuts, durant els quals els nens poden aprendre i practicar acrobàcies de manera segura i controlada. Sota la guia d’instructors especialitzats, els nens es dediquen a la pràctica d’aquestes tècniques, assegurant un aprenentatge complet i divertit.

  Acrosport Kids a El Complex és la destinació perfecta per als nens que volen experimentar l’excitació de l’acrobàcia combinada amb la gràcia de la coreografia. Inscriu els teus fills avui i permet-los explorar el seu potencial en un espai on la seguretat i la diversió van de la mà. Vine a veure com es desenvolupen les seves habilitats físiques i creatives a Acrosport Kids!

  HORARI Acrosport kids

  Dimecres 17.20 h 18.00 h

  acrosport kids