Activitat
Body balance

QUè és?

A El Complex, t’oferim l’activitat de Body Balance, un exercici de suau intensitat que combina moviments de yoga, estiraments, pilates i taichí. Aquesta activitat està dissenyada per buscar la relaxació i l’equilibri entre el cos i la ment, oferint una experiència d’entrenament que va més enllà del físic.

BENEFICIS DEL BODY BALANCE

Participar en les classes de Body Balance a El Complex ofereix una sèrie de beneficis per a la teva salut i benestar:

  • Millora de la Flexibilitat: Els moviments i les postures de Balance estiren suavement el cos, augmentant la flexibilitat i l’agilitat.
  • Correcció de la Postura Corporal: Aquesta activitat ajuda a millorar la postura, reduint el risc de dolors i lesions relacionats amb una mala alineació corporal.
  • Tonificació Muscular: Encara que és una activitat de suau intensitat, el Balance tonifica eficaçment els grups musculars.
  • Equilibri i Coordinació: Els exercicis inclosos en l’activitat milloren l’equilibri i la coordinació, essencials tant per a l’activitat física com per a la vida quotidiana.
  • Reducció de l’Estrès i Augment de la Concentració: Aquesta pràctica no només ajuda a relaxar el cos, sinó també la ment, millorant la concentració i reduint l’estrès.

Duració de les sessions

Per gaudir al màxim de les classes a El Complex, recomanem utilitzar roba còmoda que permeti el moviment sense restriccions, com malles esportives transpirables i una camiseta còmoda. Els mitjons antilliscants són útils si prefereixes no estar descalç.

Vine a El Complex i experimenta els múltiples beneficis del Body Balance. Aquesta classe és perfecta per a aquells que busquen un exercici suau però profundament efectiu per millorar la seva salut física i mental. Inscriu-te avui mateix i comença el teu viatge cap a un millor equilibri i harmonia interior.

HORARI BODY BALANCE

Dilluns 15.20 h – 16.10

Dilluns 21.00 h – 21.50 h

Dimarts 14.20 h – 15.10 h

Dimecres 17.00 h 17.50 h

Divendres 07.00 h – 07.50 h

Dissabte 11.30 h – 12.20 h

body balance