ABONAMENT
LIFE

Abonament Life. Abona’t amb dret d’utilització de tota la instal·lació durant tot l’horari que aquesta està oberta al públic, sempre que no es sobrepassi l’aforament total.

ACTIVITATS DIRIGIDES FITNESs

+ 250 Activitats dirigides setmanals tant de fitness com aquàtiques amb l’abonament Life!

20% DE DESCOMPTE

En cursos de natació per a tu.

En cursos de natació per als teus fills/es.

En Campus d’Estiu per als teus fills/es.

 

ACTIVITATS DIRIGIDES

Abonament life
HBX FUSION

Aquesta activitat està pensada per obtenir força i resistència. Combina moviments aeròbics amb força i exercicis d’equilibri durant 55 minuts. El BODYATTACK, està confeccionat amb coreografies senzilles a seguir que et serviran d’ajuda motivacional.

Abonament life ciclisme
CICLE INDOOR

Activitat de 50 minuts, que es fa amb una bicicleta estàtica, especialment indicada per millorar el sistema cardiovascular i reduir el greix corporal.
Les sessions estan dirigides pel nostre personal tècnic que marca la cadència i la intensitat de pedalada, tot seguint el ritme de la música.
Les sessions segueixen una programació: capacitat aeròbica, muntanya, interval intensiu, interval extensiu, entrenament “Fartlek” i, fins i tot, competició i “Masterclass”.Veure la programació de sessions mensuals fent click aquí.

Abonament life  boxing
HBX BOXING

Més que una classe de Boxa, és un avançat entrenament cardiovascular que integra tècniques de boxa, kickboxing, muay thai, MMA i karate amb equipament especialitzat com SlamBalls, per a un entrenament d’alta intensitat enfocat en mobilitat, estabilitat i coordinació. Aquest programa ofereix resultats reals i mesurables en poques setmanes, representant unaexperiència integral en millora física i superació personal.