Activitat
Body Combat

QUè és?

L’activitat body combat, on cada classe és una aventura intensa i plena d’energia. Aquesta activitat única combina moviments d’arts marcials amb un entrenament físic integral, oferint una experiència d’exercici com cap altra. En body combat, utilitzem una varietat de tècniques de combat, des del karate fins al kickboxing, per crear una rutina dinàmica que no només tonifica i enforteix els teus músculs, sinó que també et permet cremar una quantitat significativa de calories de la manera més entretinguda i vigorosa possible.

BENEFICIS DEL BODY combat

El propòsit d’aquesta activitat va més enllà de la simple tonificació muscular; és un entrenament complet que eleva la teva intensitat de treball i millora significativament la teva condició física. Al participar regularment en l’activitat, notaràs una millora notable en la teva capacitat cardiovascular, essencial per a una salut general òptima. A més, aquest entrenament incrementa la coordinació, la força muscular, l’agilitat i la flexibilitat, elements clau per a un rendiment físic equilibrat. Ideal per a aquells que busquen un desafiament que combini la força mental i física, BODY COMBAT és l’activitat perfecta per alliberar estrès, augmentar la confiança en un mateix i construir una resistència mental i física inigualable.

Duració de les sessions

Cada sessió de Body combat és una invitació a superar els teus límits. Els 50 minuts de classe estan plens d’acció i energia, on cada moviment d’arts marcials es combina amb música potent per crear un ambient electrificant. Des de potents cops de puny fins a ràpides i àgils patades, cada exercici està dissenyat per desafiar el teu cos i ment, ajudant-te a trencar les barreres de la teva rutina diària. Aquesta és la teva oportunitat d’oblidar l’estrès del dia a dia i submergir-te en un món on tu ets el protagonista de la teva pròpia història de superació i força.

No esperis més per ser part de Body combat. A el Complex , et convidem a unir-te a la nostra comunitat, on cada classe és una nova oportunitat per superar-te i gaudir dels beneficis d’un entrenament complet. Body combat no és només un exercici, és una forma de vida que t’empodera, et desafia i et transforma. Registra’t avui i comença el teu viatge cap a un estil de vida més actiu, saludable i emocionant. Body combat t’espera per portar el teu entrenament al següent nivell!

HORARI BODY combat

Dimarts 11-30 h – 12.20 h (VIRTUAL)

Dimarts 20.00 h – 20.50 h

Dimecres 07.00 h – 07.50 h (VIRTUAL)

Dimecres 19.00 h – 19.50 h

Dijous 11.30 h – 12.20 h (VIRTUAL)

Dijous 15.20 h – 16.10 h

Dijous 18.00 h – 18.50 h 

Dijous 20.00 h – 20.50 h 

Divendres 20.00 h – 20.50 h (VIRTUAL)

Dissabte 10.30 h – 11.20 h

Dissabte 19.00 h – 19.50 h (VIRTUAL)

Diumenge 11.30 h – 12.20 h (VIRTUAL)

body combat