Activitat
Zumba KIDS

QUè és?

Zumba Kids és una experiència vibrant i plena de diversió per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Es tracta d’una adaptació especial del programa de Zumba per a joves, on combinen els ritmes contagiosos de la música amb moviments de ball fàcils de seguir. Aquestes classes no només estan dissenyades per ser extremadament divertides, sinó també per introduir als nens en el món del ball i l’exercici d’una manera que estimula la seva creativitat i energia.

BENEFICIS DE la zumba KIDS

Participar en Zumba Kids ofereix una sèrie de beneficis per als nens. A més de ser una activitat física que millora la condició física general, ajuda a desenvolupar la coordinació, l’equilibri i la flexibilitat. Aquesta forma d’exercici és també una eina poderosa per a millorar la confiança en si mateixos i fomentar l’autoexpressió, així com per millorar les habilitats socials i de treball en equip en un entorn segur i acollidor.

Duració de les sessions

Cada classe de Zumba Kids a elComplex dura aproximadament 50 minuts, un temps ideal perquè els nens es moguin, aprenguin i s’expressin sense sentir-se sobrecarregats. Durant aquest temps, els nens realitzen una varietat d’activitats i jocs de ball que els mantenen actius i engrescats mentre aprenen nous moviments i ritmes.

Si busques una manera perquè els teus fills siguin actius, gaudeixin de l’exercici i aprenguin nous passos de ball, Zumba Kids a Sant Feliu de Llobregat és el lloc perfecte. Inscriu els teus fills avui mateix i deixa’ls formar part d’aquesta comunitat plena d’energia i alegria. I recorda, quan arriben als 12 anys, podran unir-se a les nostres classes regulars de Zumba per continuar la seva aventura de ball i diversió!

HORARI zumba KIDS

Dilluns 17.20 h – 18.00 h

zumba kids