Activitat
Body Attack

QUè és?

Benvingut a l’activitat Body Attack a Sant Feliu de Llobregat, on cada moviment és un pas cap a una millor forma física. Body Attack és una activitat dinàmica i energètica dissenyada per desenvolupar força i resistència, combinant moviments aeròbics amb exercicis de força i equilibri. Durant els 50 minuts de cada sessió, et submergiràs en un entrenament que no només millora la teva condició física, sinó que també eleva el teu esperit.

Beneficis dEL body attack

  • Desenvolupament de Força i Resistència: A través d’una combinació de moviments aeròbics i exercicis de força, aquesta activitat et prepara per enfrontar qualsevol desafiament físic.
  • Coreografies Senzilles i Motivacionals: Les coreografies fàcils de seguir et mantenen engrescat i motivat, fent que cada classe sigui una experiència agradable i efectiva.
  • Millora de l’Equilibri: Els exercicis d’equilibri integrats en les sessions ajuden a millorar la teva coordinació i agilitat.

Duració de les sessions

Body Attack és perfecte tant per a principiants com per a atletes experimentats. Les nostres coreografies estan dissenyades per ser fàcils de seguir, permetent-te concentrar-te en l’intensitat del teu entrenament. Els instructors de elComplex estan dedicats a proporcionar una experiència d’entrenament que no només sigui desafiant, sinó també extremadament gratificant. Cada classe és una oportunitat per superar els teus límits i aconseguir els teus objectius de forma física. Amb una atmosfera d’energia alta i suport comunitari, aquesta és l’activitat perfecta per a aquells que busquen una forma divertida i efectiva d’entrenar-se. Inscriu-te avui i comença a experimentar els beneficis d’un entrenament complet que millora la teva resistència, força i vitalitat, cada classe és una celebració del moviment i la força interior. T’esperem per començar aquest viatge cap a l’excel·lència física i mental junts!

HORARI BODY ATTACK

Dilluns 09.30 h – 10.20 h

Dilluns 18.00 h  – 18.50 h

Dimarts 11.30 h – 12.20 h (VIRTUAL)

Dijous 20.00 h – 20.50 h

Body Attack - El Complex