ENTRENA AMB NOSALTRES!

Activitats Terrestres Complementàries

COUNTRY

Es tracta d’un ball en línea, que generalment fem amb música d’estil Country, si bé puntualment  també farem servir altres estils musicals. Hi ha una immensitat de coreografies.. A classe,  en fem les més tradicionals i clàssiques i les més actuals, tant nacionals com internacionals.

Mira la pàgina aquí.

IOGA

És una disciplina que connecta el cos, la respiració i la ment. Aquesta pràctica utilitza postures físiques, exercicis de respiració i meditació per millorar la salut general.

Mira la pàgina aquí.

PILATES

És una disciplina que es basa en el desenvolupament dels músculs interns que ajuda a mantenir l’equilibri corporal i que dóna fermesa i enforteix la columna vertebral. Per això mateix, el pilates és un mètode que se sol utilitzar per a rehabilitació, curar el mal d’esquena o corregir la posició corporal.

Mira la pàgina aquí.

HIPOPRESSIUS

Els exercicis hipopressius són un conjunt de tècniques posturals que provoquen un descens de la pressió intraabdominal i una activació reflecteix dels músculs del sòl pelvià i de la faixa abdominal.

Mira la pàgina aquí.

C-MARE

Les classes aniran enfocades a les necessitats generals de la mare durant aquestes 2 etapes, amb entrenament físic, tècniques de relaxació i respiració, treball de la zona pelviana, etc.. A més, serà una activitat on els grups podran relacionar-se amb les experiències viscudes en el part.

Mira la pàgina aquí.