Activitat física
Gent Gran

QUÈ ÉS?

Descobreix la millor activitat física per a gent gran de Sant Feliu de Llobregat. Oferim un programa especialitzat per a majors de 60 anys que combina exercici, salut i diversió! Activitat esportiva on es treballa el manteniment corporal mitjançant exercicis variats i d’intensitat baixa, al mateix temps que es gaudeix d’un agradable ambient social. Aquesta activitat està dirigida a persones que tinguin més de 60 anys i es realitza al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro (veure ubicació fent click aquí)

Beneficis Activitat Física Gent Gran

  • Tonifica la Massa Muscular: Fortaleix els músculs, millorant així la resistència i mobilitat. Aquest aspecte és crucial per mantenir una vida activa i independent.
  • Augmenta la Flexibilitat: Millora l’amplitud de moviment i, a la vegada, redueix riscos de lesions. Aquesta millora és fonamental en la prevenció de caigudes i altres accidents.
  • Alleuja els Dolors: Aquesta pràctica és efectiva en la reducció de molèsties en articulacions i en la millora de l’equilibri. D’aquesta manera, contribueix significativament al teu benestar diari.
  • Salut Cardíaca: Regular la respiració, enfortir el cor i controlar la pressió arterial són alguns dels avantatges cardíacs d’aquesta activitat. Indubtablement, aquests beneficis són de vital importància per a una llarga i saludable vida.
  • Prevenció de Malalties: Participar en aquestes sessions redueix el risc de malalties cardíaques i osteoporosi, fortificant ossos i músculs. Així, t’ajudem a viure una vida plena i activa.
  • Millora Circulatòria i Respiratòria: L’optimització de la circulació sanguínia i la capacitat pulmonar són resultats directes d’una pràctica regular, portant a una millora general de la salut.
  • Reducció de l’Estrès: Aquesta activitat proporciona una via d’escapament per a l’estrès diari i ajuda a relaxar la ment, essent una eina poderosa per al maneig de l’estrès i l’ansietat.

DURACIÓ:

L’activitat té una duració de 60 minuts i es realitza en un ambient amistós i acollidor, perfecte per socialitzar mentre es cuida la salut. El nostre equip de professionals està dedicat a proporcionar una experiència segura i efectiva, assegurant que cada sessió s’adapti a les teves necessitats.

No esperis més per millorar la teva qualitat de vida. Uneix-te avui al nostre programa d’activitat física especialitzada per a gent gran!

Aquest programa és més que una activitat; és una inversió en la teva salut i felicitat. T’esperem!

ajuntament activitat física gent gra

HORARI

Dimarts – Dijous:

9.00 h a 10.00 h

10.00 h a 11.00 h

11.00 h a 12.00 h

Dimecres – Divendres:

9.00 h a 10.00 h

10.00 h a 11.00 h

11.00 h a 12.00 h

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

contacta-amb-un-agent-el-complex-sant-feliu-llobregat