Activitats
Esportives municipals

Activitats esportives per a tots

En el nostre compromís de promoure un estil de vida actiu i saludable a la comunitat, oferim una varietat d’activitats esportives municipals dissenyades per a persones de totes les edats. Ja sigui que estiguis interessat a mantenir-te actiu durant la jubilació o busquis millorar el teu estat físic a qualsevol edat, les nostres opcions d’activitat física et proporcionaran els beneficis que necessites.

Activitats esportives municipals gent gran
Activitats gent gran

La nostra activitat física per a gent gran és una oportunitat d’exercici dissenyada específicament per a aquells majors de 60 anys. Al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro (veure ubicació fent clic aquí), podràs gaudir d’un ambient social agradable mentre treballes en el manteniment corporal mitjançant exercicis de baixa intensitat. Els beneficis d’aquesta activitat inclouen la tonificació muscular, la flexibilitat, l’alleujament de dolors articulars i la millora del benestar físic en general.

Activitats esportives municipals posa't en forma
POSA'T EN FORMA

“Posa’t en Forma” es unna activitat esportiva que es centtra en el treball integral de la musculatura corporal mitjançant exercicis de intensitat mittja i alta. Està dirigit a personnens entre 18 i 59 anys y es realitza al Pavello de l’Escola Montmany. Els beneficis d’aquesta activitat inclouen la tonificació muscular i l’augment de la flexibilitat.

ACTIVITATS VIRTUALS

Visita els nostre canal de Youtube per accedir a un munt d’entrenaments virtuals a la teva disposició. SUBSCRIU-TE i no te’n perdis el següent!

PÈRDUA DE PEs

Prop del 13% de la població té sobrepès i que Espanya és el segon país d’Europa amb més obesos. El fitness és una pràctica molt bona per a reduir aquestes xifres perquè és capaç d’allunyar a les persones del sedentarisme i acostar-les a una rutina saludable.

PREPARACIÓ ESPECÍFICA

T’estàs preparant per a les proves físiques d’algun cos policial, o de bombers? Nosaltres t’ajudem!

 RECUPERACIÓ

Has tingut alguna patologia, una parada d’activitat física, un embaraç, o no aconsegueixes arribar mai als teus objectius? Amb un entrenador personal podràs tenir, a més del teu seguiment exhaustiu i el teu pla integral necessàri, la motivació que et faltaba.