el-complex-app-smartphone-area-entrenament-sant-feliu

El Complex APP

El teu espai d’entrenament

El Complex APP

EL teu entrenament sota control

Descarrega’t gratis la nostra APP mòbil per iOS i Android. GRATIS!

Ara no tens excusa per aconseguir els teus reptes esportius.

 

Registra el teu cardio

Porta el control de la teva activitat física inclús quan no estiguis a El Complex. Natació, Ciclisme, Fitness, Running, Triatló.. i molts més! Gaudeix de la comoditat de mantenir un seguiment precisi de les teves sessions d’entrenament!

Entrenaments a mida

Descobreix entrenaments personalitzats que s’adapten al teu nivell i objectiu esportiu. Amb la nostre app, podràs progressar cap als teus objectius de manera efectiva.

el complex app reserva

Reserva activitats

Facilita la planificació dels teus entrenaments amb la funció de reserva d’activitats dirigides de la nostre aplicació. Gestionar la teva agenda d’entrenament mai habia sigut tan fàcil!

classes dirigides el complex

Més de 350 sessions virtuals

Comptem amb una gran varietat de classes dirigides, des de ioga i pilates fins a sessions d’alta intenstat. La forma perfecta per mantenir-te motivat.

el complex app

Composició corporal

Amb la nostra aplicació podràs controlar de manera detallada el teu desenvolupament físic. Segueix l’evolució dels teus entrenaments. Amb aquest seguiment personalitzat, podràs veure millors resultats i assolir els teus objectius

objectius

Aconsegueix objectius

Nosaltres t’ajudarem, però els teus objectius depenen sobretot de tu mateix. T’oferim tot el suport necessari aixì com les eines que necesitis per assolir els teus propòsits.

el complex app reserva online

Connecta’t a El complex app

Segueix els teus progessos de forma còmoda en qualsevol moment i lloc des del teu dispositiu, mòbil, tablet o des de l’ordinador. Amb la nostra plataforma avaçada, pots accedir a les teves dades en temps real.

Vols accedir des del teu ordinador? 

Vols accedir des d’aquest dispositiu? 

Descarrega’t gratis la nostra APP mòbil per iOS i Android. GRATIS!

Ara no tens excusa per aconseguir els teus reptes esportius

 

F.A.Q

Reserves el complex app
el complex app

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

graella activitats - contacta
graella activitats - contacta