Nova activitat
AQUATABATA

QUÈ ÉS?

L’AquaTabata és una variant aquàtica de l’entrenament Tabata, un mètode d’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat (HIIT) reconegut mundialment per la seva eficàcia i origen japonès. Aquesta modalitat adaptada a l’aigua combina la intensitat i la brevetat dels exercicis del Tabata tradicional amb la resistència i els beneficis únics que ofereix l’entorn aquàtic. En una sessió típica d’AquaTabata, els participants realitzen 10 rondes de 20 segons d’exercici intens seguits de 10 segons de descans, tot això durant 4 minuts per bloc, tot aprofitant la resistència de l’aigua per augmentar l’intensitat dels moviments i millorar l’efectivitat dels exercicis.

BENEFICIS DE L’AQUATABATA:

  • Millora de la Capacitat Aeròbica i Anaeròbica: L’alternança de períodes de treball intens amb breus descansos millora la capacitat aeròbica i el llindar anaeròbic, optimitzant el consum d’oxigen i la resistència física.
  • Increment de la Força Muscular: El treball contra la resistència de l’aigua intensifica els exercicis, contribuint a un major desenvolupament de la força muscular.
  • Resistència Muscular: L’AquaTabata incrementa la resistència muscular, permetent realitzar activitats físiques intensives durant períodes més llargs.
  • Millora del Rendiment Esportiu: Ideal per a tot tipus de participants, des dels que busquen una activitat física divertida fins als esportistes que volen millorar el seu rendiment.
  • Prevenció de Malalties Cardiovasculars: La intensitat controlada i l’activitat cardiovascular regular contribueixen a la salut del cor i disminueixen el risc de patir malalties relacionades.
  • Benestar Psicològic: Ajuda a reduir els nivells d’estrès i ansietat, millorant el benestar emocional i mental.

DURACIÓ:

Una sessió d’AquaTabata té una duració aproximada de 45 minuts, oferint una experiència completa i intensa. Aquesta activitat és altament recomanada per ser realitzada sota la supervisió d’un instructor qualificat que pugui guiar els exercicis i assegurar una pràctica segura i efectiva.

En resum, l’AquaTabata és una innovadora adaptació aquàtica del Tabata que uneix la potència de l’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat amb els beneficis únics de l’entorn aquàtic. Si busques una manera revolucionària de millorar la teva condició física, prova l’AquaTabata i submergeix-te en una experiència que desafiarà el teu cos i renovarà la teva ment.