Activitat
HBX fusion

QUè és?

La activitat de HBX Fusion a el Complex, on l’entrenament es transforma en una experiència musical i dinàmica. HBX Fusion és un programa d’entrenament innovador que integra el TRX Suspension Trainer, les kettlebells, el sac de boxa, i el propi pes corporal. Aquesta combinació única d’eines i tècniques enriqueix la teva rutina d’entrenament, millorant la teva vida quotidiana i la pràctica esportiva.

Beneficis dEL HBX FUSION

  • Millora de la Mobilitat i Moviments Bàsics: A través d’exercicis variats que inclouen tirar, empènyer, aixecar, entre altres, HBX Fusion ajuda a millorar la teva mobilitat i capacitat de moviment.
  • Augment de la Força: L’ús de kettlebells i el TRX proporciona un entrenament de força integral que enforteix diferents grups musculars.
  • Crema de Calories: Amb una combinació d’activitats de alta intensitat, HBX Fusion és perfecte per a cremar calories de manera eficient.
  • Reducció de l’Estrès: L’exercici físic combinat amb suport musical crea una experiència que no només millora la forma física, sinó que també redueix l’estrès i millora el benestar mental.

Duració de les sessions

HBX Fusion destaca per la seva capacitat de variar els materials i les sessions per aconseguir més i millors resultats. Aquesta varietat assegura que cada classe sigui única, mantenint els participants motivats i compromesos amb el seu entrenament. Amb el suport dels nostres instructors qualificats, cada participant pot adaptar l’entrenament al seu nivell de condició física i objectius personals.

T’oferim l’oportunitat d’unir-te a HBX Fusion, on cada sessió és una aventura cap a una millor salut i benestar. Descobreix com aquesta experiència d’entrenament pot transformar el teu cos i la teva ment. Inscriu-te avui mateix i comença el teu viatge cap a una vida més activa i saludable amb HBX Fusion!

HORARI HBX FUSION

Dilluns 10.30 h – 11.10 h

Dilluns 20.00 h  – 20.40 h

Dimecres 07.00 h – 07.40 h

Dimecres 10.30 h – 11.10 h

Dimecres 21.00 h – 21.40 h

Dijous 19.00 h – 19.40 h

hbx boxing

L’ACTIVITAT PER A

INFANTs

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la realització d’activitat física adequada ajuda a nens i joves a desenvolupar un aparell locomotor (ossos, músculs, articulacions) i un sistema cardiovascular (cor i pulmons) sans.  Els ajuda també a aprendre a controlar el sistema neuromuscular, és a dir, el mecanisme de coordinació i control dels moviments. Aprofita ara les nostres activitats terrestres dirigides!

HBX KIDS

Perquè és molt important que des de ben joves coneguin i aprenguin l’hàbit de l’activitat física. Sessions per a infants de 8 a 14 anys de 35 minuts d’Entrenament funcional sense material de pes per tal de protegir-los de lesions i fer de l’activitat física una activitat saludable, amb una base musical. Ens basem a treballar amb patrons fonamentals del moviment humà.

Mira la pàgina aquí.