Activitat
Estiraments

QUè és?

La classe d’estiraments és un mètode segur i efectiu d’entrenament que equilibra el cos i la ment. En aquestes sessions, ens centrem en la correcció de postures incorrectes, restablint la vitalitat física i millorant la flexibilitat muscular. Les nostres classes d’estiraments són més que un simple exercici; són una pràctica integral que promou una millor salut i benestar.

Beneficis dels estiraments

Participar en les nostres classes d’estiraments ofereix nombrosos beneficis per a la teva salut. A través d’exercicis específics, treballem per millorar la flexibilitat muscular i la mobilitat articular. Això no només ajuda a prevenir lesions, sinó que també millora la força i la capacitat de resposta del teu cos. A més, les tècniques d’estirament i respiració que ensenyem són essencials per a una relaxació profunda i efectiva, ajudant-te a alliberar l’estrès i a millorar la concentració.

Les nostres classes d’estiraments van més enllà de la simple millora de la flexibilitat. A través d’un treball conscient i metòdic, aconseguim:

  • Millora de la Flexibilitat Muscular: Redueix el risc de lesions i millora la capacitat de moviment.
  • Augment de la Mobilitat Articular: Ajudant a mantenir les articulacions saludables i funcionals.
  • Fortaleixement de la Força Muscular: Millora l’equilibri i el suport per a les activitats quotidianes.
  • Tècniques de Respiració Profunda: Vital per a una millor gestió de l’estrès i la relaxació.
  • Relaxació i Benestar Mental: Redueix l’ansietat i millora la concentració i la serenitat mental.

Duració de les sessions

Cada sessió d’estiraments està dissenyada per treballar el cos de manera completa i equilibrada en clases de 50 minuts cada una. Els nostres instructors experts guiaran a cada participant a través d’una sèrie d’estiraments i exercicis de respiració, adaptats a tots els nivells de condició física. L’objectiu és assegurar-se que cada persona pugui progressar al seu propi ritme, sempre amb un enfocament personalitzat que respecti els límits i necessitats individuals. 

Vine i descobreix com els estiraments poden transformar la teva vida. Inscriu-te avui i comença el teu viatge cap a un benestar integral!

HORARI ESTIRAMENTS

Dilluns 18.00 h – 18.50 h

estiraments