Activitat
CORE

QUè és?

A El Complex, el nostre entrenament de Core de 50 minuts està dissenyat per enfortir el centre del teu cos de manera efectiva. Aquesta classe es centra en els músculs clau del Core, incloent els abdominals, lumbars, la pelvis, els glutis i la musculatura profunda de la columna. Enfortir aquesta àrea central és vital per aconseguir una major estabilitat, millorar la postura i incrementar la força en general.

BENEFICIS DE CORE

L’entrenament de Core a El Complex no només enforteix els músculs, sinó que també millora la consciència corporal. Aprendre la tècnica correcta és fonamental per assegurar que els exercicis es realitzen de manera segura i efectiva. Un Core fort és essencial per a una gran varietat d’activitats, des dels moviments quotidians fins a l’esport d’alt rendiment. Aquest tipus d’entrenament ajuda a prevenir lesions, millora l’equilibri i la coordinació, i pot contribuir a un millor rendiment en altres disciplines esportives.

Duració de les sessions

Cada sessió de Core a El Complex està cuidadosament dissenyada per treballar tots els aspectes dels músculs del Core. Durant els 50 minuts de classe, els participants són guiats a través d’una sèrie d’exercicis que no només desafien el cos, sinó que també eduquen sobre la importància de la consciència corporal i la tècnica correcta. Aquest enfocament integral assegura que cada participant treballi de manera efectiva i conscient, maximitzant els beneficis de cada exercici.

Tant si ets nou en el món del fitness com si ja tens experiència, les classes a El Complex són una manera excel·lent de millorar la teva salut i benestar físic. Inscriu-te avui mateix i comença a experimentar els beneficis d’un Core fort. A El Complex, t’oferim l’entorn ideal per treballar el centre del teu cos amb la guia d’instructors experts. Vine i deixa que t’ajudem a construir una base sòlida per al teu benestar físic!

HORARI CORE

Dilluns 15.20 h – 16.10

Dilluns 21.00 h – 21.50 h

Dimarts 14.20 h – 15.10 h

Dimecres 17.00 h 17.50 h

Divendres 07.00 h – 07.50 h

Dissabte 11.30 h – 12.20 h

Core