Activitat física adults
Posa’t en forma

QUÈ ÉS?

“Posa’t en Forma” és una excepcional activitat esportiva que aborda la condició física de manera completa i efectiva. A través d’una combinació d’exercicis variats i diversificats, aquest programa de fitness proporciona un enfocament integral per a tota la musculatura corporal. És una oportunitat única per millorar la teva salut i benestar físic, alhora que gaudeixes d’un ambient social agradable i motivador.

Aquest programa d’exercicis està dissenyat per a adults de 18 a 59 anys, i es desenvolupa en les modernes instal·lacions del Pavelló de l’Escola Montmany, ubicat en un entorn convenient i d’accés fàcil (podeu consultar la ubicació exacta aquí). La nostra missió és oferir una experiència transformadora. Aixì mateix, ajudant-te a aconseguir els teus objectius de condició física, ja sigui per tonificar la massa muscular, millorar la flexibilitat, augmentar la capacitat cardiopulmonar o simplement mantenir-te actiu i sa.

Beneficis de l’activitat “Posa’t en forma”

  • Tonificació de la massa muscular: El programa està dissenyat per treballar cada grup muscular, el que t’ajudarà a aconseguir una forma física òptima.
  • Augment de la flexibilitat: Els exercicis inclouen estiraments i moviments que milloraran la teva flexibilitat i mobilitat general.
  • Millora del sistema cardiopulmonar: El treball cardiovascular intensifcat et permetrà millorar la teva resistència i la salut del teu cor i pulmons.
  • Manteniment o millora de l’estat de forma i recuperació de l’agilitat: “Posa’t en Forma” està dissenyat per ser adequat per a persones de diferents nivells de condició física, des dels principiants fins als atletes més experimentats.
  • Estimula la circulació sanguínia: L’activitat física regular millora la circulació, la qual és essencial per a la salut general.
  • Ajuda a reduir l’estrès i a relaxar la ment: A més dels beneficis físics, l’activitat també ofereix oportunitats per a la relaxació i la meditació, ajudant-te a alleujar l’estrès diari i a millorar la salut mental.

DURACIÓ:

Cada sessió de “Posa’t en Forma” té una durada aproximada de 60 minuts. Aquesta durada proporciona temps suficient per a realitzar una rutina d’exercicis efectiva. Aixì aprofitaràs al màxim els beneficis de l’activitat sense ocupar una gran part del teu dia.

COMENÇAR ÉS FÀCIL:

Si estàs interessat a unir-te a nosaltres i començar el teu viatge cap a una millor salut i benestar, només has de contactar amb nosaltres per obtenir més informació i inscriure’t. Tenim instructors qualificats que t’ajudaran a adaptar l’activitat al teu nivell i objectius personals. Així que no esperis més, “Posa’t en Forma” és la teva oportunitat per canviar la teva vida i assolir una millor versió de tu mateix.

ajuntament sant feliu posa't en forma

HORARI

Dilluns – Dimecres:

19.00 h a 20.00 h

20.00 h a 21.00 h

21.00 h a 22.00 h

Dimarts – Dijous:

19.30 h a 20.30 h