fbpx

PISCINA MUNICIPAL DE 

ESCORXADOR

Com comprar una Entrada Individual

Segueix pas a pas les instruccions per fer la compra online d’una entrada individual. Recorda que el pagament es realitza en targeta bancaria.

Com comprar una Entrada Múltiple

 Segueix pas a pas les instruccions per fer la compra online d’entrades per a tu i la teva familia. Recorda que prèviament haureu d’estar tots enregistrats.

Dona't d'alta

 Per fer la compra online, primer hauràs d’estar donat d’alta. IMPORTANT: si algún cop has sigut usuari/a de la Piscina de l’Escorxador o d’elcomplex, ja estàs donat d’alta. El teu usuari serà el teu DNI, i la contrasenya el teu any de naixement.

Comprar Entrades

No esperis més i evita cues! Ja pots comprar entrades online amb fins a 5 dies d’antelació.

Fer la compra

D’ENTRADES

Nou Usuari/a

DONAR D’ALTA

Entrada Individual

PASOS A SeGUIR

Entrada Múltiple

PASOS A SEGUIR

Informació

TEMPORADA 2020

L’estiu arriba a Sant Feliu amb l’obertura de la piscina municipal de l’Escorxador , i enguany, malgrat la situació provocada pel coronavirus, el servei obre les seves portes sense demora, després d’un treball intens per a adaptar-se a la nova situació i amb les garanties sanitàries com a prioritat.

La temporada començarà dimecres que ve 24 de juny i s’allargarà fins al 13 de setembre. Així, la ciutadania podrà gaudir de l’equipament a l’aire lliure durant prop de tres mesos i fins que comenci el nou període escolar. L’obertura serà, això sí, mantenint el percentatge d’ocupació que indiquin les autoritats sanitàries, i amb l’opció de compra anticipada d’entrades habilitada.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada excepcional marcada per la Covidien-19 serà la venda únicament d’entrades puntuals i no d’abonaments, donada la reducció en l’aforament que marca la normativa sanitària, i amb l’objectiu de promoure la rotació de les persones usuàries, per a garantir que el màxim de santfeliuenses puguin gaudir d’una estona en la piscina.

Preus generals

de l’entrada

Per a persones dels 4 als 14 anys, 3,90€ els dies laborables, i 4,70€ dissabtes i festius.
Per a persones a partir de 14 anys, 4,30€ euros els dies laborables i 5,20€ dissabtes i festius.
Per a persones amb el Carnet Blau, 3,45€ euros els dies laborables, i 4,20€ els dissabtes i festius.

L’adquisició de les entrades es podrà realitzar de manera anticipada a partir del 23 de juny a través de la web www.elcomplex.cat i només es permetrà l’adquisició d’entrades online a persones empadronades a Sant Feliu, i amb un màxim de cinc dies d’antelació. També es podrà comprar de manera presencial en la taquilla l’entrada per al mateix dia.

Només de manera excepcional, a fi de garantir l’accés a la piscina de tots els col·lectius independentment de la seva possibilitat d’accedir a mitjans telemàtics, es podrà realitzar la compra anticipada d’entrades en la mateixa taquilla de l’equipament i també amb un màxim de 5 dies d’antelació.

Donada aquesta nova situació, que no permet l’aplicació de la tarifació social, des de l’Ajuntament s’ha treballat un protocol per a garantir l’entrada puntual de les famílies vulnerables.

Horaris

d’OBERTURa

Els horaris d’obertura de la piscina municipal de l’Escorxador seran els següents:

Del 24 al 30 de juny:

De dilluns a diumenge d’11 a 20 h.

De l’1 al 26 de juliol:
De dilluns a divendres, de 12 a 20 h. públic general (l’horari de 10 a 12 h queda reservat als centres i campus esportius).
Dissabtes i festius, d’11 a 20 hores.

Del 27 de juliol al 13 de setembre:

De dilluns a diumenge d’11 a 20 h.

Normativa

covid-19

La nova normalitat, també present en l’Escorxador

Per a garantir la seguretat sanitària en l’ús de la piscina, l’Ajuntament ha reforçat el sistema de neteja amb una inversió en maquinària que permetrà l’alternança de la cloració salina i la desinfecció per clor, per a evitar una possible infecció per Covid-19. A més, es duran a terme els corresponents protocols de neteja i desinfecció post Covid-19 entre el 18 i el 19 de juny.

A part de la limitació en l’aforament, la temporada 2020 de l’Escorxador ve marcada per l’aplicació d’una estricta normativa específica davant la Covid-19, que se suma a les tradicionals normes d’ús de l’equipament:

No accedir a la instal·lació si es manifesten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, dolor muscular generalitzat, etc), o si s’està afectat pel virus.
Per motius de seguretat, els aforaments tant de la zona d’aigua, gespa, serveis i vestuaris quedaran limitats segons especifiquin a cada moment les autoritats sanitàries competents. Aquesta informació s’exposarà a l’entrada de la instal·lació.
El servei de guarda roba queda temporalment fora de servei per motius de seguretat. Es permetrà l’entrada de neveres en la gespa, però no el consum dels productes que portin.
Cal mantenir en tot moment una separació mínima de 2 metres amb la resta d’usuaris i personal de la instal·lació.
És necessari mantenir també en tot moment la distancia de seguretat dins de l’aigua amb la resta d’usuaris.
Cal rentar-se les mans amb gel desinfectant, disponible en l’entrada, abans d’accedir a la instal·lació, o amb aigua i sabó.
És imprescindible dutxar-se abans i després del bany.
L’ús de xancletes i màscara per a desplaçar-se per la instal·lació (excepte quan siguin desplaçament curts mentre t’estàs banyant) és d’obligat compliment.
No es permetrà el joc ni fora ni dins de l’aigua, amb pilota dura ni tova.

Recomanacions específiques Covid-19

L’ús d’ulleres de bany de plàstic.
Rentar-se les mans de forma continuada.
Evitar el contacte amb les superfícies d’ús comú i rentar-se les mans en cas de fer-ho.
Evitar tocar-se la cara i la boca si no ens acabem de rentar-se les mans.
No accedir a la instal·lació si es pertany a un grup de risc. En cas de fer-ho, serà responsabilitat personal de cada persona.

Arranjaments de millora

L’antiga barana de la piscina municipal que separava la zona de gespa de les piscines s’ha substituït per una nova per a millorar la seguretat del recinte. També s’ha instal·lat una barana metàl·lica nova per a delimitar la zona de gespa de la del bar.

Aquests arranjaments, a més de millorar la seguretat, garantiran una òptima circulació de les persones usuàries i facilitaran la recollida de residus.

Devolucions d'entrades online:

No es realitzaran devolucions per motius climatològics, ni es validaran aquestes per un altre dia. En el cas d’haver fet una compra errònia podràs fer l’anul·lació des de l’apartat “LES MEVES RESERVES” i contactar amb nosaltres fent click aquí.

Devolucions d'entrades online:

No es realitzaran devolucions per motius climatològics, ni es validaran aquestes per un altre dia. En el cas d’haver fet una compra errònia podràs fer l’anul·lació des de l’apartat “LES MEVES RESERVES” i contactar amb nosaltres fent click aquí.