PISCINA MUNICIPAL DE

L’ESCORXADOR

OBERTA FINS EL 12 DE SETEMBRE

Vine a la piscina a passar un ESTIU FRESC, DIVERTIT I SEGUR!

Informació

general

L’Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina Municipal de l’Escorxador per a la temporada d’estiu de 2021.

Després d’un any en el que per motiu de la pandèmia no va ser possible aplicar la tarifació social (ja que per donar resposta a les mesures Procicat es van haver d’eliminar els abonaments, deixant només com a opció d’accés les entrades puntuals) aquest 2021, es tornarà a aplicar la tarifació social als abonaments mensuals i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar.

Amb aquesta mesura, que ja s’aplica a d’altres serveis com les escoles bressol municipals o l’Escola Municipal de Música, es vol seguir garantint un accés més equitatiu i en igualtat d’oportunitats als serveis municipals, evitant que el preu sigui una barrera d’accés.

Pel que fa a les entrades puntuals, continuaran tenint preus únics en funció de l’edat i continuarem oferint els pacs de 10 entrades per als dies laborables, per a tots els col·lectius, sempre i quan les mesures que vinguin donades pel Procicat i la situació sanitària ho permeti.

Abonaments

estiu 2021

Hi haurà dos tipus d’abonaments: mensual i de temporada. Es podrà optar per acollir-se a la tarifació social en qualsevol dels dos tipus. En aquest cas, els preus dels abonaments s’adaptaran a l’economia de cada família.

Per qui no vulgui acollir-se a la tarifació social els preus dels abonaments són de 54,55 €, el mensual, i de 129,66 €, el de temporada.

IMPORTANT: Els abonaments es gestionen al primer pis d’elcomplex, a les oficines d’administració.

IMPORTANT: L’aforament actual permès al recinte de Piscina, és el 70% segons les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat.

Tarifació

social

Com funciona

Els preus s’han establert en 4 trams, que varien segons els ingressos i el nom- bre de persones que formen la unitat familiar.

Qui ho pot sol·licitar

Qualsevol persona o família. Per facilitar la gestió de la documentació, l’Ajuntament sol·licitarà el consentiment de les famílies per consultar les dades econòmiques a l’Agència Tributària.

Quan es poden sol·licitar

Persones empadronades a Sant Feliu: del 31 de maig al 7 d’agost.
Persones no empadronades a Sant Feliu: del 17 de juny al 9 d’agost.
Per tramitar l’abonament
cal demanar cita prèvia, a partir del 24 de maig, trucant per telèfon al 93 666 14 44 o bé pel correu electrònic virtual@elcomplex.cat. La venda d’abonaments es realitzarà al Complex Municipal de Piscines, a partirdel  31  de  maig de 10 a 14 i de 16 a 20h, amb cita prèvia.

Quina documentació cal portar

 • En el cas d’estar interessat/da en l’aplicació de la tarifació social al preu de l’abonament, caldrà aportar document d’autorització de la consulta de dades econòmiques signat per tots els membres del nucli familiar majors de 16 anys.
 • En el cas de les persones no empadronades a Sant Feliu, a més, caldrà aportar el volant de convivència emès per l’Ajuntament del seu municipi.

Autorització d’obtenció de dades:

Recorda, quan vagis a la cita prèvia, portar aquesta autorització emplenada i signada. Descarrega’t el document fent click aquí.

Calculadora de quotes:

L’Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar, a la qual es pot accedir fent click aquí.

Calendari

i horaris

Els horaris d’obertura de la piscina municipal de l’Escorxador seran els següents:

Del 18 de juny al 30 de juliol:

De dilluns a divendres d’11.30 a 20 h.

Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 20 h.

Del 31 de juliol al 12 de setembre:

De dilluns a diumenge d’11 a 20 h.

L’ESTIU, SEGUR

Formulari

de contactE

  Necessites adjuntar un document? (Formats pdf, doc, png, jpg)

  Consentiment

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat delClub Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.
  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat del Club Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  HORARI

  (del 18 de Juny al 30 de Juliol)

  Dilluns a Divendres: 11.30 h – 20 h

  Dissabtes, Diumenges i Festiu: 11 h – 20 h

  ___________

  (del 31 de Juliol al 12 de Setembre)

  Dilluns a Diumenge: 11 h – 20 h

  DIRECCIÓ

  C. Ramón i Cajal 49-51

  08980, Sant Feliu de Llobregat

  Barcelona

  (93 597 24 45)

  Devolucions d'entrades online:

  No es realitzaran devolucions per motius climatològics, ni es validaran aquestes per un altre dia. En el cas d’haver fet una compra errònia podràs fer l’anul·lació des de l’apartat “LES MEVES RESERVES” i contactar amb nosaltres fent click aquí.

  Alta Online