PISCINA MUNICIPAL DE

L’ESCORXADOR

PISCINA MUNICIPAL DE

L’ESCORXADOR

Obert del 17 de juny al 4 de setembre

Vine a la piscina a passar un ESTIU FRESC, DIVERTIT I SEGUR!

Obert del 17 de juny al 4 de setembre

Vine a la piscina a passar un ESTIU FRESC, DIVERTIT I SEGUR!

Informació

general

L’Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina municipal de l’Escorxador per a la temporada d’estiu de 2022.

Aquest any, es tornarà a aplicar la tarifació social als abonaments mensuals i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Amb aquesta mesura, que ja s’aplica a d’altres serveis com les escoles bressol municipals o l’Escola Municipal de Música, es vol seguir garantir un accés més equitatiu i en igualtat d’oportunitats als serveis municipals, evitant que el preu sigui una barrera d’accés.

Pel que fa a les entrades puntuals, continuaran tenint preus únics en funció de l’edat. Com a novetat, destacar la segregació de preus per empadronament a la ciutat. Per altra banda continuarem oferint els pacs de 10 entrades pels dies laborables, per a tots els col·lectius sempre i quan les mesures que vinguin donades pel Procicat i la situació sanitària ho permeti.

Tarifari ABONAMENTS

ESTIU 2022

Tarifari ABONAMENTS

ESTIU 2022

Veure Normativa fent click aquí.

Abonaments

estiu 2022

Hi haurà dos tipus d’abonaments: mensual i de temporada. Es podrà optar per acollir-se a la tarifació social en qualsevol dels dos tipus. En aquest cas, els preus dels abonaments s’adaptaran a l’economia de cada família. Per qui no vulgui acollir-se a la tarifació social els preus dels abonaments són de 57,87 €, el mensual, i de 137,56 €, el de temporada.

IMPORTANT: Els abonaments es gestionen al primer pis d’elcomplex, a les oficines d’administració.

Tarifació

social

Com funciona

Els preus s’han establert en 4 trams, que varien segons els ingressos i el nombre de persones que formen la unitat familiar.

Qui ho pot sol·licitar

Qualsevol persona o família. Per facilitar la gestió de la documentació, l’Ajuntament sol·licitarà el consentiment de les famílies per consultar les dades econòmiques a l’Agència Tributària.

Quan es poden sol·licitar

Persones empadronades a Sant Feliu: del 30 de maig al 8 d’agost.

Persones no empadronades a Sant Feliu: del 16 de juny al 8 d’agost. Per tramitar l’abonament cal demanar cita prèvia, a partir del 23 de maig, trucant per telèfon al 93 666 14 44 o bé al formulari de Reserva de Cita Prèvia. La venda d’abonaments es realitzarà al Complex Municipal de Piscines, a partir del 30 de maig de 10 a 14 i de 16 a 20 h, amb cita prèvia.

Quina documentació cal portar

• En el cas d’estar interessat/da en l’aplicació de la tarifació social al preu de l’abonament, caldrà aportar document d’autorització de la consulta de dades econòmiques signat per tots els membres del nucli familiar majors de 16 anys.

• En el cas de les persones no empadronades a Sant Feliu, a més, caldrà aportar el volant de convivència emès per l’Ajuntament del seu municipi.

Entrades puntuals

Les entrades puntuals continuen tenint preus únics en funció de l’edat.

Autorització d’obtenció de dades:

Recorda, quan vagis a la cita prèvia, portar aquesta autorització emplenada i signada. Descarrega’t el document fent click aquí.

Calculadora de quotes:

L’Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar, a la qual es pot accedir fent click aquí.

Calendari

i horaris

Els horaris d’obertura de la piscina municipal de l’Escorxador seran els següents:

Del 17 de juny al 4 de setembre:

De dilluns a diumenge d’11 a 20 h.

Horari nocturn (només durant el mes de Juliol):

Els divendres i dissabtes de 21 a 23 h.

EL MILLOR ESTIU

Devolucions d'entrades online:

No es realitzaran devolucions per motius climatològics, ni es validaran aquestes per un altre dia. En el cas d’haver fet una compra errònia podràs fer l’anul·lació des de l’apartat “LES MEVES RESERVES” i contactar amb nosaltres fent click aquí.