Piscina municipal de
L’escorxador

Piscina municipal de

L’Escorxador

Obert del 14 de juny al 8 de setembre

Vine a la piscina municipal a passar un ESTIU FRESC, DIVERTIT I SEGUR!

Obert del 14 de juny al 8 de setembre

Vine a passar un ESTIU FRESC, DIVERTIT I SEGUR!

Informació

general

L’Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina municipal de l’Escorxador per a la temporada d’estiu de 2024.

Aquest any, es tornarà a aplicar la tarifació social als abonaments mensuals i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Amb aquesta mesura, que ja s’aplica a d’altres serveis com les escoles bressol municipals o l’Escola Municipal de Música, es vol seguir garantir un accés més equitatiu i en igualtat d’oportunitats als serveis municipals, evitant que el preu sigui una barrera d’accés.

Pel que fa a les entrades puntuals, continuaran tenint preus únics en funció de l’edat. Destacar la segregació de preus per empadronament a la ciutat. Per altra banda continuarem oferint els pacs de 10 entrades pels dies laborables, per a tots els col·lectius sempre i quan les mesures que vinguin donades pel Procicat i la situació sanitària ho permeti.

Tarifari ABONAMENTS

ESTIU 2024

Tarifari ABONAMENTS

ESTIU 2024

A aquests preus s’haurà d’afegir la quantitat de 5,20 € en concepte de targeta d’accés individual per accedir a la instal·lació pel sistema digitalitzat del torn d’accés.

Veure Normativa fent click aquí.

Veure Normativa “Nits a l’Escorxador” fent click aquí.

piscina municipal sant feliu

Subjecte a preus públics.

Abonaments

Estiu 2024

Hi haurà dos tipus d’abonaments: mensual i de temporada. Es podrà optar per acollir-se a la tarifació social en qualsevol dels dos tipus. En aquest cas, els preus dels abonaments s’adaptaran a l’economia de cada família. Per qui no vulgui acollir-se a la tarifació social els preus dels abonaments són de 62,81 € el mensual, i de 149,34 € el de temporada.

IMPORTANT: Els abonaments es gestionen al primer pis d’elcomplex, a les oficines d’administració.

sant feliu de llobregat

Entrades Puntuals

Preus 2024

(*1): Entrada nocturna: divendres i dissabtes de juliol, de 21 a 23 h. No inclosa als abonaments ni a les entrades diürnes. L’entrada nocturna es podrà comprar el mateix divendres o dissabte, de 17 a 22 h. Aquestes entrades només estaran disponibles si no existeix cap restricció d’aforament.
Les persones usuàries empadronades a Sant Feliu podran adquirir les entrades per venda anticipada amb 5 dies d’antelació, a través de la pàgina web:
elcomplex.cat/

Es reserva el 70% de la venda total d’entrades per a la venda per internet. El 30% restant es vendrà el mateix dia a la taquilla de la piscina.

RESERVA CITA PRÈVIA

ABONAMENTS ESGOTATS

Els abonaments: de Juliol, d’Agost, del 15 de Juliol al 15 d’Agost i de Temporada estan exhaurits.

Tarifació

social

Com funciona

Els preus s’han establert en 4 trams, que varien segons els ingressos i el nombre de persones que formen la unitat familiar.

Qui ho pot sol·licitar

Qualsevol persona o família. Per facilitar la gestió de la documentació, l’Ajuntament sol·licitarà el consentiment de les famílies per consultar les dades econòmiques a l’Agència Tributària.

Quan es poden sol·licitar

Persones empadronades a Sant Feliu: del 27 de maig al 2 d’agost.

Persones no empadronades a Sant Feliu: del 17 de juny al 2 d’agost. Per tramitar l’abonament cal demanar cita prèvia, a partir del 17 de maig, trucant per telèfon al 93 666 14 44 o bé al formulari de Reserva de Cita Prèvia. La venda d’abonaments es realitzarà al Complex Municipal de Piscines, a partir del 27 de maig de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, amb cita prèvia.

Quina documentació cal portar

• En el cas d’estar interessat/da en l’aplicació de la tarifació social al preu de l’abonament, caldrà aportar document d’autorització de la consulta de dades econòmiques signat per tots els membres del nucli familiar majors de 16 anys.

• En el cas de les persones no empadronades a Sant Feliu, a més, caldrà aportar el volant de convivència emès per l’Ajuntament del seu municipi.

Entrades puntuals

Les entrades puntuals continuen tenint preus únics en funció de l’edat.

Autorització d’obtenció de dades:

Recorda, quan vagis a la cita prèvia, portar aquesta autorització emplenada i signada. Descarrega’t el document fent click aquí.

Calculadora de quotes:

L’Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar, a la qual es pot accedir fent click aquí.

Calendari

i horaris

Els horaris d’obertura de la piscina municipal de l’Escorxador seran els següents:

Del 17 de juny al 4 de setembre:

De dilluns a diumenge d’11 a 20 h.

Horari nocturn (només durant el mes de Juliol):

Els divendres i dissabtes de 21 a 23 h.

EL MILLOR ESTIU

sant feliu de llobregat

Formulari

de contactE

  Necessites adjuntar un document? (Formats pdf, doc, png, jpg)

  Consentiment

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat delClub Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.
  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: Club Natació Sant Feliu. Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa del Club Natació Sant Feliu i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Es preveu, en el seu cas, la comunicació de les dades de l’interessat a l’entitat del Club Natació Sant Feliu responsable de l’activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  HORARI

  (del 14 de Juny al 8 de Setembre)

  Dilluns a Diumenge: 11 h – 20 h

  HORARI NOCTURN

  (Només durant el mes de Juliol)

  Divendres i Dissabtes: 21 h – 23 h

  DIRECCIÓ

  C. Ramón i Cajal 49-51

  08980, Sant Feliu de Llobregat

  Barcelona

  (93 597 24 45)

  Veure ubicació fent click aquí.