Espais Terrestres

Instal·lacions elComplex

 

SALA CICLE – INDOOR (SCI)

 

 

La dimensió d’aquesta sala es de 90m2 , amb bicicletes equipades amb potenciòmetre i una petita pantalla que t’indica la velocitat, la resistència, i les quilocalories realitzades. La sala està equipada amb miralls, equip de música i efectes diferents d’iluminació. També està equipada amb una pantalla virtual, per a fer les sessions de Virtual Cycling.

 

SALA FUNCIONAL (SFU)

 

 

Aquesta sala te una dimensió de 85m2, i és d’ús lliure amb material més específic per entrenaments funcionals, per realizar excercissis que s’adapten als moviments naturals del cos humà, i per treball de forma global els diferents músculs i articulacions. En aquest espai també es realitzen activitats dirigides com HBX Fusion, HBX Kids, i HBX Boxing.

SALA FITNESS

 

 

La Sala Fitness te una dimensió de 442,6m2, amb una zona cardiovascular amb una gran variació de màquines, zona de pes lliure i pes dirigit, i zona de musculació.

SALA ACTIVITATS DIRIGIDES (SAD)

 

La dimensió d’aquesta sala és de 152m2 on es realitzen la majoria d’activitats dirigides. Proveïda de climatització independent, equip de música, i materials molt diversos per a la realització de les activitats.

 

 

SALA COS I MENT (SCM)

 

Aquesta sala te una dimensió de 91m2 i està equipada per a classes més tranquil·les com, C-Mare, Ioga, Pilates, Estiraments.. Amb diferents materials i equip de musica propi.