Instal·lacions El Complex
Espais terrestres

ELS ESPAIS TERRESTRES DEL COMPLEX

Espais terrestres amb instal·lacions d’alta qualitat dissenyades pensant en cada aspecte del vostre entrenament. Exploreu les nostres diverses sales, cadascuna amb un caràcter únic i especialitzat, ideals per a adaptar-se a totes les vostres necessitats d’entrenament.

solarium l'àtic elcomplex
cross fitness l'àtic elcomplex

L’ÀTIC – SOLÀRIUM – CROSSTRAINING

PRÒXIMAMENT

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

A Sant Feliu de Llobregat, t’espera el nostre nou espai: L’Àtic d’elcomplex. Aquí fusionem la relaxació i el rendiment en un ambient únic que et convidarà a elevar els teus sentits i superar els teus límits. Descobreix el nostre modern Solàrium i la nostra zona de Cross Training, on la serenitat i la intensitat es troben en perfecta harmonia.

espais terrestres sala indoor

SALA CICLE – INDOOR (SCI)

En particular, la nostra sala Cicle Indoor consta d’una àmplia superficie de 90m2 i esta especialment dissenyada per als amants del ciclisme. Equipada amb bicicletas de última generació, amb potenciòmetres y ua pantalla per monitoritzar les estadistiques importants. A més l’ambient de la sala també esta cuidat amb un sistema de il·luminació, un sistema de so de última generació y un projector per al cycling virtual.

espais terrestres sala funcional

SALA FUNCIONAL (SFU)

Per una altre banda, aquesta sala te una dimensió de 85m2, i és d’ús lliure amb material més específic per entrenaments funcionals. Aquí es possible realizar excercissis que s’adapten als moviments naturals del cos humà, i per treball de forma global els diferents músculs i articulacions. Així mateix, en aquest espai també es realitzen activitats dirigides com HBX Fusion, HBX Kids, i HBX Boxing.

sala fitness
sala fitness espais terrestres

SALA FITNESS

Mentres tant, en la nostra impressionant sala Fitnness compta ambb mes de 440m2, és un paradís per als aficionats al fitness. S’ha dividit la sala en zones dedicades, des de màquines cardiovasculars, zona de pes lliure, àrea de musculació. Aquesta sala està equipada amb tecnologia de vanguardia, pensant en els entrenaments dels principiants i dels atletes d’alt nivell.

activitats dirigides espais terrestres

SALA ACTIVITATS DIRIGIDS (SAD)

En cuant a la sala d’actvitats dirigides és el lloc ideal per a unes amplies classes grupals amb mes de 150m2 i climatzador per garantir el confort a les classes. Aquest espai està equipat amb els materials necesaris per a les classes així com un equip de música de vanguardia.

sala cos i ment

SALA COS I MENT (SCM)

Finalment la sala te una dimensió de 91m2 i està equipada per a classes més tranquil·les com, C-Mare, Ioga, Pilates, Estiraments. Aquest espai està decorat amb una atmosfera calmant i està equipat amb tots els materals necessars, axí com un sistema d’audio dedicat per a crear una experiència única.

Contacta

amb El Complex

Per concluir, volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, t’animem a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

contacta-amb-un-agent-el-complex-sant-feliu-llobregat