Activitat Física
Entrenador/a personal

Que és un entrenador/a personal?

entrenador personal

És una persona que et porta i et guia, i fa un control individual del teu entrenament o activitat física, desenvolupant com modificació de comportaments de la vida quotidiana i hàbits de salut.

Moltes persones demanen un entrenador/a personal després d’haver provat fer esport pel seu compte o, fins itot, després d’haver adquirit aparells cars que semblaven quasu miraculosos en els anuncis i que al cap del temps han quedat arraconats al garatge de casa. D’altres tenen necessitat d’assolir més ràpidament i amb menys esforços els seus objectius, ja sigui millorar la marca i el rendiment del seu esport de competició, fer esport de base, salut, aparença corporal o simplement trobar-se millor. També hi ha persones que hanpatit una lesió i han de tenir molta cura per recuperar-se i no lesionar-se de nou, persones amb problemes de salut diversos: mobilitat reduïda,fibromiàlgia, cardiovasculars, osteoporosi, artritis, diabetis, artrosi, mal d’esquena… etc

entrenador personal

Personalitzats

El disseny es fa conjuntament amb tu en funció de les teves característiques. Plans de treball específics per: reforç en la recuperació, musculació, tonificació, preparació de proves físiques. Adaptació de l’entrenament per a gent amb discapacitats.

Pilates - El Complex

Segurs

Perquè el teu entrenador/a es dedicarà exclusivamen t a tu. Cada moviment serà controlat i guiat per la seguretat, evitant situacions de risc que puguin acabar en una lesió. Només faras allò que siguis capaç de fer.

entrenador personal

Eficaços

Perquè t’ajudarà a optimitzar el temps, a estalviar energia i costos innecessaris, a fer un entrenament efectiu i a aconseguir més i millors resultats en menys temps.

entrenador personal el complex

MOTIVADORS

Pel compromís que tens amb l’entrenador/a, la constància serà la clau per gaudir i assolir allò que et proposis.
Seguint la planificació de l’entrenament obtindràs la motivació necessària per continuar fent la teva activitat, per descobrir nous mètodes de treball i formes més efectives que et demanen cada vegada un pas més endavant en els teus objectius.

Optimitza el teu progrés amb un entrenador personal!

Els abonats totals gaudeixen de grans descomptes!! Demana informació al personal tècnic o Atenció al Client

 

entrenador personal

Beneficiat del 20 % de descompte

A partir de la segona compra, en abonaments de 10 sessions d’entrenador personal, dintre del mateix any.

Contacta

amb El Complex