HORARIS I
CALENDARI

Calendari

ANUAL

Descobreix el calendari anual de 2024 del Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat. Pots descarregar el calendari per estar sempre al dia amb els esdeveniments i horaris.

calendari el complex sant feliu de llobregat

Horari

INSTAL·LACIONS

HORARI GENERAL DE EL COMPLEX

De dilluns a divendres, de 6.30 h a 23 h

Dissabtes, de 8 h a 21 h

Diumenges i festius, de 9 h a 15 h

HORARI D’AGOST: Durant el mes d’Agost hi haurà horari reduït, de 9h a 21h de dilluns a dissabte . Festius segons calendari anual

Aquest horari et dona la possibiilitat de gaudir de les instal·lacions amb molta flexibilitat, permeten-te triar el millor moment per gaudir de l’esport!

Graella

d’Activitats

El nostre calendari inclou una àmplia varietat d’activitats dirigides per a tots els gustos. Disposem d’activitats com aquagym, natació, ioga, core, body pump, cycling, body combat, GAC, pilates, move it, zumba, estiraments i moltes altres opcions per mantenir-te actiu i saludable.

Consulta la nostra graella d’activitats per veure la programació completa i planificar les teves activitats preferides.

T’esperem al Complex!

Disponibilitat

Carrers de Piscines

Vols saber la disponibilitat de les piscines per aquest cap de setmana? Pots consultar-ho fàcilment fent clic al botó “Veure Disponibilitat”. Així podràs planificar la teva setmana d’acord amb el calendari de competicions o trobar un moment tranquil per relaxar-te a l’aigua. T’esperem a la piscina!

Calendari Piscina gran - El Complex

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

graella activitats - contacta
graella activitats - contacta