Activitat
Zumba

QUè és?

Descobreix el món de la Zumba a Sant Feliu de Llobregat, una activitat on la música latina i els passos de ball s’uneixen per crear una atmosfera festiva i plena d’energia. Aquesta activitat és més que un simple entrenament; és una celebració de la vida a través del moviment, combinant la diversió del ball amb un entrenament eficaç que captiva participants de totes les edats i nivells de forma física.

BENEFICIS DE la zumba

Les classes de Zumba són una forma fantàstica de millorar la teva salut física mentre t’ho passes d’allò més bé. Els beneficis de practicar aquesta activitat són nombrosos: des de millorar la resistència cardiovascular i tonificar tot el cos, fins a augmentar la coordinació i l’agilitat. A més, és una activitat excel·lent per cremar calories, cosa que la fa ideal per a la pèrdua de pes i la millora general de la forma física. La naturalesa energètica del ball ajuda a alliberar l’estrès i a millorar l’estat d’ànim, oferint un efecte terapèutic que va més enllà dels beneficis físics.

Duració de les sessions

Cada sessió de Zumba dura aproximadament 50 minuts, però et prometem que el temps volarà! Les classes estan plenes d’energia i moviment, amb coreografies fàcils de seguir que et faran sentir com un ballarí professional, sense importar el teu nivell d’experiència. Aquesta hora està dissenyada per ser una pausa de la vida quotidiana, un moment per deixar-se anar, ballar i riure, mentrestant fas exercici i cuides del teu cos.

ZUMBA KIDS

Si encara no ho has provat, et convidem a unir-te a nosaltres a per una classe plena de vida i alegria. I recorda, aqueesta activitat és per a tota la família! Per als més petits, oferim classes especials per a nens, una versió del programa dissenyada específicament per a nens, on es combina l’exercici, l’aprenentatge i la diversió. Apreneu més sobre Zumba Kids i com pot beneficiar els teus fills visitant la pàgina de Zumba KIDS.

HORARI zumba

Dimarts 15.20 h – 16.20 h

Dimarts 19.00 h – 19.50 h

Dimecres 18.00 h – 18.50 h

Dimecres 20.00 h – 20.00 h

Dijous 17.00 h – 17.50 h

Divendres 11.30 h – 12.20 h

body combat