Dance
Country

QUè és?

 

El Dance Country és un ball en línia on tots els participats realitzen els mateixos moviments, sovint es realitza amb música d’estil Country, tot i que de tant en tant també utilitzem altres estils musicals.

Existeix una immensitat de coreografies per explorar. A les nostres classes a El Complex a Sant Feliu de Llobregat, ens centrem en les tradicionals i clàssiques, així com les més actuals, ja siguin de procedència nacional o internacional. El Dance Country és fantàstic per treballar la memòria, ja que us familiaritzareu amb moltes seqüències de passos i les recordareu totes amb el temps.

Com es balla Dance Country

 

Els balls en línia ens obliguen a treballar la lateralitat, la coordinació, el control de l’espai i el ritme. Realitzem passos cap a la dreta, cap a l’esquerra, endavant i endarrere, així com figures senzilles i més complexes. Quan el vostre nivell ho permeti, també inclourem voltes i salts per aportar encara més emoció.

A més dels balls en línia, també experimentarem amb balls en rotllana, contradansa i en parella. Aquesta diversitat ens permet interactuar amb els nostres companys i augmentar encara més la diversió.

Duració de les sessions

 

Cada sessió de Dance Country té una duració de 50 minuts, proporcionant una experiència de dansa completa i satisfactòria.

Si voleu unir-vos a nosaltres i descobrir la passió pel country en línia, no dubteu en contactar-nos per obtenir més informació i inscriure-us. Estem emocionats d’acompanyar-vos en aquesta divertida i saludable aventura de ball a El Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat.

HORARI Dance Country

NIVELL INICI: Dimarts 21.10 – 22.00 h

NIVELL MIG: Dimecres 21.00 – 21.50 h

NIVELL AVANÇAT: Dijous 20.00 – 21.50 h

Dance Country el complex

VOLS FER UNA PROVA AMB NOSALTRES?

No esperis més. Començar és fàcil.