ALTA INTENSITAT
AQUAHIIT

QUÈ ÉS?

L’entrenament AQUAHIIT (High Intensity Interval Training) és un mètode revolucionari en el món del fitness que consisteix en alternar períodes d’activitat d’alta intensitat amb intervals de baixa intensitat o descans. Quan traslladem aquesta potent modalitat a la piscina, neix l’Aqua HIIT, una variant refrescant i extremadament efectiva per a millorar el rendiment físic.

L’Aqua HIIT implementa els principis del HIIT en un medi aquàtic, aprofitant la resistència de l’aigua per augmentar la intensitat dels exercicis sense augmentar el risc de lesions. Durant una sessió típica d’Aqua HIIT, els participants realitzen una varietat d’exercicis tant dins com fora de l’aigua, des de carreres i saltirons fins a moviments més complexes que impliquen flotació i submersió. Aquest tipus d’entrenament és ideal per a persones que busquen un alt rendiment, ja que requereix i alhora desenvolupa una excel·lent condició física.

Beneficis de l’AQUAHIIT:

    • Oxidació òptima de nutrients: Millora la capacitat de l’organisme per oxidar tant la glucosa com el greix, optimitzant el metabolisme i afavorint la pèrdua de pes.
    • Força i resistència: Incrementa la força muscular i la resistència cardiovascular gràcies a la combinació única d’exercicis intensos.
    • Salut cardiovascular: El treball alternat d’intensitats millora la salut del cor i els vasos sanguinis, reduint el risc de malalties cardíaques.
    • Augment de massa muscular: L’entrenament en aigua ofereix una resistència natural que ajuda a construir i tonificar els músculs eficaçment.
    • Benestar general: Ajuda a alentir l’envelliment i estimula hormones clau com l’hormona del creixement (G.H.), millorant la qualitat de vida en general.

Duració de L’AQUAHIIT:

Una sessió estàndard d’Aqua HIIT dura aproximadament 30 minuts, encara que pot variar segons el nivell dels participants i els objectius específics. És aconsellable per a persones amb un bon nivell de forma física i es recomana realitzar-lo sota la supervisió d’un professional qualificat per assegurar la correcta execució dels exercicis i evitar lesions.

En resum, l’Aqua HIIT és una manera excepcional d’unir el plaer de l’activitat física amb l’aigua i els beneficis d’un entrenament d’alta intensitat. Si busques una manera innovadora de millorar la teva condició física, considera incorporar l’Aqua HIIT al teu règim d’entrenament i experimenta els seus múltiples beneficis.

FOTO AQUAHIIT