Virtual
Cycling

QUè és?

Amb el nostre programa de Virtual Cycling a Sant Feliu de Llobregat, pots experimentar l’adrenalina i els desafiaments del ciclisme indoor des de la comoditat de El Complex. Amb sessions de 40 minuts dissenyades per a tots els nivells, aquesta és la manera perfecta per als aficionats a les dues rodes de mantenir-se en forma, millorar el seu rendiment i connectar-se amb una comunitat virtual activa. Amb una àmplia gamma de sessions disponibles, trobaràs l’entrenament perfecte adaptat al teu nivell i objectius. Des de sessions intervàliques a entrenaments d’estil muntanya o fartlek, cada classe està dissenyada per millorar la teva resistència, força i capacitat cardiovascular, optimitzant els teus resultats i augmentant la teva motivació.

Beneficis dEL VIRTUAL CYCLING

Les nostres sessions de Virtual Indoor Cycling  estan dissenyades per oferir múltiples beneficis centrats en el teu benestar:

    • Millora de la Salut Cardiovascular: Enforteix el teu cor i augmenta la teva resistència general.
    • Increment de la Flexibilitat i la Mobilitat: Millora la teva flexibilitat i mobilitat articular, reduint el risc de lesions.
    • Benestar Mental i Reducció de l’Estrès: L’exercici regular contribueix a una millor salut mental, disminuint l’estrès i millorant l’estat d’ànim.

 

Duració de les sessions

Cada sessió de Cycling Indoor Virtual té una durada de 40 minuts, proporcionant un entrenament concentrat que optimitza el teu temps i esforç. Amb una varietat de sessions que varien segons el dia i el nivell de dificultat, podràs triar l’entrenament que més s’ajusti als teus objectius personals, assegurant-te un progrés constant i mesurable.

Et convidem a formar part de les nostres sessions de Virtual Cycling a El Complex. Viu l’experiència d’un entrenament avançat en un ambient motivador i equipat amb l’última tecnologia. Inscriu-te avui i comença el teu camí cap a un estil de vida més actiu i saludable. Pedaleja cap al teu benestar amb nosaltres!

HORARI Virtual Cycling

virtual cycling