Pasos a seguir

Compra Múltiple

IMPORTANT: NO CREAR NOUS USUARIS si heu sigut algun cop usuaris d’elcomplex o de la Piscina Municipal de l’Escorxador; per accedir, el vostre usuari és el vostre NIF (amb la lletra en majúscula), i la contrasenya el vostre any de naixement (no la data sencera, només l’any)

Pas 1

Accedir aL web

Accedeix al nostre web elcomplex.cat/piscina-municipal-escorxador. Selecciona “COMPRA D’ENTRADES ONLINE”.

 

Pas 2

Reserves

Selecciona l’apartat reserves espais fent click a “PISCINA EL ESCORXADOR”.

 

Pas 3

ESCULL ACTIVITAT

Accedeix amb el teu Usuari i Contrasenya.

IMPORTANT: NO CREAR NOUS USUARIS, si heu estat abonats/des d’elcomplex o usuaris de la Piscina Municipal de l’Escorxador (si creeu duplicats d’usuaris, pot apareixer algún error en la reserva). L’Usuari és el NIF (amb la lletra en majúscula) i la Contrasenya l’any de naixement (no la data sencera, només l’any).

 

 

Pas 4

Reservar

Un cop accedit amb el teu Usuari i Contrasenya, seleccionarem el dia que volem reservar (Amb fins a 3 dies d’antelació). Per poder fer reserves en el mateix dia, només es podran realitzar abans de l’hora d’obertura; per poder fer la compra en el mateix dia després de l’horari d’obertura, s’haurà de fer al taulell d’Atenció al Client de la Piscina de l’Escorxador si l’aforament ho permet.

 

 

Pas 5

DURACió

Selecciona la duració de 540′ (9h) què és el temps màxim que podràs estar al recinte.

Pas 6

modalitat

Escull la modalitat. En aquest cas escollirem la modalitat de 2, 3, 4 persones (les que necessiteu).

IMPORTANT: Si no sou familiars, les heu de treure individualment, per així tenir el vostre propi accés d’usuari, amb totes les vostres reserves enregistrades.

 

Pas 7

INTEGRants

Un cop escollit la modalitat, sortiran tots els autoritzats (associats al teu usuari) que pots reservar. Si no apareix com a autoritzat aquell/a familair a qui vols afegir, pots buscar integrants, seleccionant BUSCAR INTEGRANTS de color blau i subratllat.

Pas 8

buscar integrants

Per buscar l’integrant hauràs de posar el seu DNI (ha d’estar enregistrat) i seleccionar el botó verd “BUSCAR”. Un cop trobat apareixerà el seu nom i un +, però poder afegir-lo a la llista.

Pas 9

INTEGRants

Un cop que hagis afegit tots el integrants que vols, selecciona “SEGÜENT” (botó blau) que està sota de la llista, per poder continuar amb la reserva.

Pas 10

CONDICIONS

Un cop afegits els integrants, haurem d’acceptar les condicions de reserva per poder continuar. Per acceptar les condicions haurem de seleccionar el botó que està al costat d’ “Accepto les condicions de la reserva.” Un cop acceptades les condicions, seleccionarem el botó “CONTINUAR” que apareixerà sota el text.

Pas 11

RESUM

Un cop confirmat les condicions, ens sortirà un resum de la nostra reserva. En aquest resum podem veure el dia, l’hora, la piscina, els integrants i el preu. Per fer el pagament en línia, haurem de seleccionar una forma de pagament.

Pas 12

PAGAMENT

Finalitza amb el pagament a la pantalla del banc. Amb el codi de confirmació de pagament que t’arribarà al teu smartphone i LLESTOS! Ja tens la teva reserva confirmada!