Pasos a seguir

compra INDIVIDUAL

Per realitzar la compra online de la teva entrada per la Piscina Municipal de l’Escorxador, si ets usuàri d’elcomplex, podràs accedir amb el teu usuari i contrasenya (Usuari: -El teu NIF amb lletra-, i Contrasenya: -El teu any de naixement-). Si no estàs registrat, hauràs de donar-te d’alta com a nou usuari. I recorda que el pagament es realitza amb targeta. Si vols saber els passos a seguir per fer la compra, continua llegint, veuràs pas a pas com fer-ho.

Pas 1

escull el dia

Selecciona el dia que vols fer la reserva. A la part superior dreta.

IMPORTANT: Sempre apareixerà la data d’obertura, les 11h o les 12h, però pots entrar a l’hora que tu vulguis.

Pas 2

dURACIÓ

Selecciona la duració de 540′ (9h) què és el temps màxim que podràs estar al recinte.

Pas 3

MODALITAT

Escull la modalitat. Si és una entrada individual, o per algun familiar (2, 3, 4 persones).

IMPORTANT: Si no sou familiars, les heu de treure individualment, per així tenir el vostre propi accés d’usuari, amb totes les vostres reserves enregistrades.

Pas 4

ACCÉS USUARI

Accedeix amb el teu usuari i clau d’accés. Si no ets encara usuari, fes click a “Nou usuari?” i dona’t d’alta.

USUARIS EXISTENTS: Si ets usuari d’elcomplex, podràs accedir amb el teu usuari i contrasenya (Usuari: -El teu NIF amb lletra-, i Contrasenya: -El teu any de naixement-).

Pas 5

CONDICIONS

Llegeix i accepta les condicions de reserva. Després fes click a “CONTINUAR”.

Pas 6

RESUM

T’apareixerà un resum de la reserva per tal que puguis comprovar que sigui correcte. En aquesta mateixa pàgina, per confirmar la reserva, hauràs de fer click a Forma de Pagament > Targeta bancària.

 

 

Pas 7

PAGAMENT

Finalitza amb el pagament a la pantalla del banc. Amb el codi de confirmació de pagament que t’arribarà al teu smartphone i LLESTOS! Ja tens la teva reserva confirmada!

Pas 8

LES MEVES RESERVES

Com a usuari enregistrat, podràs accedir a totes les teves reserves a la part superior, fent click a “LES MEVES DADES”, i al menú esquerra clickant a “LES MEVES RESERVES“.

IMPORTANT: Allà trobaràs el CODI QR, per accedir pels torns d’accés al recinte.