MISSIÓ

elComplex Municipal de Piscines neix com instal·lació pública esportiva l’any 2007 per concessió de valors del Club Natació Sant Feliu.
Des del naixement de la instal·lació, elComplex vol dedicar-se a l’esport de base i al de competició en totes les categories, millorant així, els processos i la qualitat dels nostres serveis, per tal de poder actualitzar-nos amb les noves tecnologies que tenim avui dia.

VISIÓ

Volem ser innovadors i volem estar integrats dins del sector gràcies al nostre equip de professionals qualificats i altament motivats, que presten un servei orientat a les necessitats i expectatives dels nostres abonats.

VALORS

COMPROMÍS AMB LA QUALITAT
El nostre sistema de gestió de qualitat, està orientat cap al procés de millora contínua, que ens serveix com a instrument en el camí cap a l’excel·lència.

ORIENTACIÓ AL CLIENT
Dediquem els nostres esforços a conèixer i satisfer les necessitats dels nostres clients, proporcionant serveis de qualitat i complint amb les seves expectatives.

INNOVACIÓ
La millora contínua, a través de la modernització constant dels mitjans i la formació del personal, aporten un valor afegit als serveis que oferim.

PROFESSIONALITAT
Els nostre personal treballador és professional qualificat, que integra la nostra organització i realitza el seu treball amb eficàcia, rigor i empatia, gràcies a l’esforç, al treball en equip i a la formació contínua.

BENESTAR SOCIAL
Oferim una àmplia programació esportiva, que contribueix a millorar la salut i les relacions interpersonals dels nostres abonats.