La nostra
Missió

LA NOSTRA MISSIÓ: COMPROMÍS AMB LA COMUNITAT I L’ESPORT

El Complex Municipal de Piscines, des de la seva inauguració l’any 2007, s’ha compromès fermament amb l’esport i la competició en totes les categories. La nostra missió és proporcionar un servei excepcional, actualitzant-nos constantment amb les noves tecnologies per oferir la millor qualitat en les nostres instal·lacions esportives a Sant Feliu de Llobregat. 

Amb l’objectiu de ser un referent d’innovació en l’àmbit esportiu, el nostre equip de professionals qualificats i motivats s’esforça per complir i superar les expectatives dels nostres abonats. Volem ser un model d’integració en el sector esportiu, destacant-nos per la nostra aposta per la formació contínua i l’excel·lència en tot el que fem.

  1. Professionalitat i Qualitat: Ens esforcem per mantenir un alt estàndard de professionalitat i qualitat en tot el que fem, garantint la seguretat i la satisfacció dels nostres abonats.
  2. Sostenibilitat i Responsabilitat Social: El nostre compromís amb la sostenibilitat es tradueix en accions que superen els estàndards exigibles, promovent una ètica empresarial responsable amb el medi ambient i la societat.
  3. Empatia i Intel·ligència Emocional: Valorant l’empatia com a part essencial de la nostra comunicació, fomentem unes relacions més properes i significatives amb tots els nostres públics.
  4. Acció Social Activa: La nostra entitat es dedica a l’acció social, aportant recursos i suport a iniciatives que ajuden a la comunitat, alineant-nos amb els principis de Responsabilitat Social Corporativa.
  5. Innovació i Creativitat: Creiem en la capacitat adaptativa i creativa del nostre servei, buscant constantment maneres d’avançar i diferenciar-nos a través de la innovació.

A El Complex Municipal de Piscines, ens orgullem de contribuir a la salut i el benestar de la nostra comunitat. Amb una àmplia varietat de programes esportius i activitats aquàtiques, ens esforcem per oferir una experiència enriquidora i saludable a tots els nostres abonats.

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

graella activitats - contacta
la nostra misió contacta