COVID-19

ENTRENA

A CASA

 

PROGRAMES PER CASA

1. Canal de Youtube

2. Rutines GRATUÏTES per descarregar

3. Activitats virtuals APP elcomplex

4. Activitats Virtuals #LESMILLS

TANCAMENT

COVID-19

Des d’elcomplex, farem tot el possible perquè aquesta situació, no us perjudiqui de qualsevol manera, i oferint-vos alternatives per realitzar activitat física a les vostres cases, i així pugueu reforçar la vostra salut i el vostre sistema immune. Recordeu la importància de respectar les recomanacions de seguretat i higiene en tot moment. #joemquedoacasaSantFeliu 

COVID-19

COMUNICATS.

Com ja saps, tenim una situació d’excepcionalitat i el nostre centre romandrà tancat fins a nou avís. T’aconsellem que segueixis les instruccions recomanades en tot moment. Aportar el teu granet de sorra, farà que aviat tornem a juntar-nos per tornar a compartir grans experiències #elcomplex #salut.

Et mantindrem informat en qualsevol moment davant de qualsevol canvi. Mentrestant pots seguir a elcomplex a les xarxes socials, estem publicant contingut per tal que segueixis en moviment, la teva salut s’enfortirà tant com tu facis activitat física.

ENTRENAMENTS VIRTUALS

Si ets usuari d’elcomplex, i necessites consells i ajuda per fer entrenaments a casa, no esperis més, i escriu un email a virtual@elcomplex.cat i demana el teu entrenament personalitzat.