fbpx

Política de
Reserves

Aquí podràs trobar la política de reserves d’activitats dirigides de El Complex municipal de piscines de Sant Feliu de Llobregat

Nova configuració de reserves

EL teu entrenament sota control

política de reserva Complex

Connecta’t a El complex app

Descarrega’t gratis la nostra APP mòbil per iOS i Android. GRATIS!

Ara no tens excusa per aconseguir els teus reptes esportius.

 

Vols accedir des del teu ordinador? 

Vols accedir des d’aquest dispositiu? 

ACTIVITATS DIRIGIDES

política de reserva classes dirigides
HBX FUSION

Aquesta activitat està pensada per obtenir força i resistència. Combina moviments aeròbics amb força i exercicis d’equilibri durant 55 minuts. El BODYATTACK, està confeccionat amb coreografies senzilles a seguir que et serviran d’ajuda motivacional.

politica de reserva classes dirigides
CICLE INDOOR

Activitat de 50 minuts, que es fa amb una bicicleta estàtica, especialment indicada per millorar el sistema cardiovascular i reduir el greix corporal.
Les sessions estan dirigides pel nostre personal tècnic que marca la cadència i la intensitat de pedalada, tot seguint el ritme de la música.
Les sessions segueixen una programació: capacitat aeròbica, muntanya, interval intensiu, interval extensiu, entrenament “Fartlek” i, fins i tot, competició i “Masterclass”.Veure la programació de sessions mensuals fent click aquí.

Abonament life  boxing
HBX BOXING

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Contacta

amb El Complex

Volem proporcionar-te un servei excepcional. Si tens alguna pregunta, necessites més informació sobre les nostres instal·lacions, activitats, tarifes o qualsevol altre aspecte relacionat amb el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat, no dubtis a contactar-nos. El nostre personal estarà encantat d’atendre’t i ajudar-te amb tota la informació que necessitis.

contacta-amb-un-agent-el-complex-sant-feliu-llobregat