Entrena amb nosaltres!

Entrenador personal

DESCOBREIX UN NOU CONCEPTE DE SALUT!

Ara és el teu moment! Deixa’t estimar!
Servei personalitzat, eficaç, segur i motivant.
Durant una hora gaudiràs del teu entrenador personal,
que dissenyarà el programa i progressió que millor s’adapti
a les teves necessitats i objectius.


QUÈ ÉS UN ENTRENADOR PERSONAL?
És una persona que et porta i et guia i fa un control individual del teu entrenament o activitat física, desenvolupant com modificació de comportaments de la vida quotidiana i hàbits de salut.

QUINS AVANTATGES TÉ UN ENTRENADOR PERSONAL?
Moltes persones demanen un entrenador personal després d’haver provat fer esport pel seu compte o, fins i tot, després d’haver adquirit aparells cars que semblaven quasi miraculosos en els anuncis i que al cap del temps han quedat arraconats al garatge de casa. D’altres tenen necessitat d‘assolir més ràpidament i amb menys esforços els seus objectius, ja sigui millorar la marca i el rendiment del seu esport de competició, fer esport de base, salut, aparença corporal o simplement trobar-se millor. També hi ha persones que han patit una lesió i han de tenir molta cura per recuperar-se i no lesionar-se de nou, persones amb problemes de salut diversos: mobilitat reduïda, fibromiàlgia, cardiovasculars, osteoporosi, artritis, diabetis, artrosi, mal d’esquena, etc.

* Servei que s'ha d'abonar a part. Els Abonats Totals gaudeixen de grans descomptes, demana'n informació al teu tècnic o al taulell d’Atenció al Client.
*Beneficiat del 20% de descompte a partir de la segona compra, en abonaments de 10 sessions d'entrenador personal, dintre del mateix any.

El principal motiu pel qual l’entrenador personal està de moda és perquè els entrenaments són:

1. PERSONALITZATS
Perquè el disseny es fa conjuntament amb tu en funció de les teves característiques, objectius, interessos i preferències. Plans de treball específics per: reforç en la recuperació funcional, musculació, tonificació, millora estètica de la imatge, preparació de proves físiques per a oposicions, accés a l’INEFC, bombers, etc. Adaptació de l’entrenament per a gent amb discapacitats o mobilitat reduïda.

2. SEGURS
Perquè el teu entrenador es dedicarà exclusivament a tu. Cada moviment serà controlat i guiat per a la teva seguretat, evitant situacions de risc que puguin acabar en una lesió. Només faràs allò que siguis capaç de fer. El teu entrenador vetllarà per la teva salut.

3. EFICAÇOS
Perquè t’ajudarà a optimitzar el temps, a estalviar energia i costos innecessaris, a fer un entrenament efectiu i a aconseguir més i millors resultats en menys temps.

4. MOTIVADORS
Pel compromís que tens amb l’entrenador, la constància serà la clau per gaudir i assolir allò que et proposis.
Seguint la planificació de l’entrenament obtindràs la motivació necessària per continuar fent la teva activitat, per descobrir nous mètodes de treball i formes més efectives que et demanen cada vegada un pas més endavant en els teus objectius.

Val la pena tenir entrenador, és el camí més curt per aconseguir el millor de tu.