PORTES OBERTES

 

Les portes obertes de cursets particulars representen una oportunitat única per als pares i mares de connectar amb la jornada educativa dels seus fills. Creiem fermament que la millor manera perquè conegueu de prop la nostra tasca i gaudiu dels progressos dels infants és mitjançant la vostra participació activa a les nostres Portes Obertes. Aquest segon trimestre, aquestes sessions tindran lloc des del dia 27 de maig fins al dia 2 de juny.

IMPORTANT: Volem subratllar la importància de l’assiduïtat puntual, ja que l’accés d’entrada es realitzarà 5 minuts després de l’inici de l’activitat i la sortida serà 5 minuts abans de la finalització. Aquest horari s’ha dissenyat per assegurar una experiència fluida i completa per a tots els participants.

Us convidem a unir-vos a nosaltres durant aquesta setmana de Portes Obertes de cursets particulars per compartir moments valuosos amb els vostres fills i conèixer de primera mà les dinàmiques educatives que ofereixem.

drets imatge complex portes obertes cursets particulars

En compliment de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, volem recordar-vos que no es poden prendre fotografies ni gravar vídeos durant la jornada de portes obertes.

És fonamental respectar la privacitat de tots els participants. Aquesta restricció té com a objectiu protegir els drets individuals i garantir un entorn segur i respectuós per a tothom. El Club Natació Sant Feliu queda exempt de tota responsabilitat en el cas de divulgacions d’imatges no autoritzades.

Agraïm la vostra comprensió i cooperació en aquest assumpte. Estem compromesos a proporcionar un espai segur i acollidor per a tothom, i la vostra col·laboració és essencial per aconseguir-ho.

Selecciona el grup:

2-3 anys

Portes obertes de per als infants de 2-3. Tots els infants d’aquests grups realitzen l’activitat a la Piscina Social. Veure llistats fent click aquí.

4-5 anys

Portes obertes de per als infants de 4-5. Tots els infants d’aquests grups realitzen l’activitat a la Piscina Social. Veure llistats fent click aquí.

6-15 anys

Portes obertes de per als infants de 6-15. Veure llistats fent click aquí.

T’esperem!

Tens algún dubte?  Contacta amb nosaltres.

logo ajuntament y club natació sant feliu portes obertes

Segueix-nos: