Lloga el teu armariet!

Per llogar un armariet, simplement has d’omplir el formulari disponible més avall. Un cop enviat, rebràs un correu electrònic confirmant la recepció de la teva sol·licitud. Properament, et contactarem per confirmar la disponibilitat de la taquilla i concretar el mètode de pagament.

El lloguer de les taquilles està disponible per a períodes de 3 mesos o d’un any. Pots escollir entre diverses opcions de pagament: transferència bancària, domiciliació, o bé pagar presencialment amb targeta o en efectiu al taulell d’atenció al client.

Comparteix-LO!

Pots compartir l’armariet amb qui tu vulguis

Un dels avantatges de llogar un armariet a elcomplex és que pots compartir-lo amb qui tu vulguis. Això et permetrà dividir costos o simplement facilitar la logística d’entrenaments en grup. 

Les taquilles són limitades, així que et recomanem fer la teva sol·licitud el més aviat possible per assegurar-te un espai segur i accessible durant els teus entrenaments. Aprofita aquesta oportunitat per guanyar en comoditat i tranquil·litat mentre gaudeixes de les instal·lacions d’elcomplex.

Consulta disponibilitat

Lloguer Armariets

Formulari per al lloguer d'armariets a elComplex

El teu nom(Obligatori)
Correu electrònic(Obligatori)
Abonament Contractat(Obligatori)
Mètode de pagament

Lloga la teva taquilla avui mateix i entrena sense preocupacions!