ACTIVITATS

TERRESTRES

ACTIVITATS DIRIGIDES

L’entrenament en grup propícia la socialització i el compromís, ja que tots comparteixen un moment d’esforç, relaxació o diversió, afavorint la motivació i el positivisme. El grup ajuda als que menys energia o ganes tenen i tira d’ells per a treure el millor. I el monitor guiarà l’entrenament perquè el realitzis de manera correcta i segura.

ACTIVITATS COMPL.

Tenim activitats de grups reduïts, específiques i personalitzades. Aquestes són: el Country Line Dance, el Ioga (Kundalini i Hatha principament), i el mètode Pilates.

ENTRENAMENT PERSONAL

Ara és el teu moment! Deixa’t estimar!
Servei personalitzat, eficaç, segur i motivant.
Durant una hora gaudiràs d’un entrenador/a personal,
que dissenyarà el programa i progressió que millor s’adapti
a les teves necessitats i objectius, i tajudarà a aconseguir-los com mai ho havies fet.

ENTRENAMENT APP

El teu entrenament personalitzat al teu smartphone GRATUÏT!

App El Complex

ENTRENAMENT FITNESS PER A TOTS ELS NIVELls

El fitness i la salut estan estretament relacionats. Els seus exercicis són capaços de reduir la possibilitat de patir multitud de malalties.

HBX FUSION

Nova activitat de 35 minuts d’Entrenament funcional  amb  Kettlebell, Slamball i TRX en el qual, amb una base musical, ens basem a treballar amb patrons fonamentals del moviment humà.

Objectius i beneficis:

Millora de la condició cardiovascular.

Pèrdua de pes corporal.

Efecte anti-estrès.

Increment de to muscular i la Coodinació

CYCLING

Activitat de 50 minuts, que es fa amb una bicicleta estàtica, especialment indicada per millorar el sistema cardiovascular i reduir el greix corporal.
Les sessions estan dirigides pel nostre personal tècnic que marca la cadència i la intensitat de pedalada, tot seguint el ritme de la música.
Les sessions segueixen una programació: capacitat aeròbica, muntanya, interval intensiu, interval extensiu, entrenament “Fartlek” i, fins i tot, competició i “Masterclass”. Veure la programació de sessions mensuals fent click aquí.

HBX BOXING

Nova activitat de 35 minuts d’ entrenament funcional al voltant d’un sac de boxa que, amb una base musical, està basat en tècniques de diferents arts marcials.

Objectius i beneficis:

Millora de la condició cardiovascular.

Pèrdua de pes corporal.

Efecte anti-estrès.

Increment de to muscular i la Coodinació

BODYCOMBAT

Aquesta activitat de 50 minuts, és una combinació de moviments especials de braços i cames, provinents de les arts marcials. L’objectiu del Bodycombat és tonificar i enfortir la musculatura, al mateix temps que es crema una gran quantitat de calories d’una forma molt divertida. Creat per elevar la intensitat de treball i el nivell de condició física, millorant la capacitat cardiovascular, la coordinació, la força muscular, l’agilitat i la flexibilitat. Amb cada cop de peu, cop de puny o crit, es trencaran els límits de la rutina diària, oblidant l’estrès i les inhibicions.

VIRTUAL CYCLING

Aquesta activitat també es fa amb una bicicleta estàtica, especialment indicada per millorar el sistema cardiovascular i reduir el greix corporal, però les sessions estan dirigides virtualment per una pantalla i un projector on es marca la cadència i la intensitat de pedalada, tot seguint el ritme de la música. Les sessions són de 50 minuts i segueixen una programació: capacitat aeròbica, muntanya, interval intensiu, interval extensiu, entrenament “Fartlek” i, fins i tot, competició i “Masterclass” igual que al Cicle Indoor.

BODYATTACK

Aquesta activitat està pensada per obtenir força i resistència. Combina moviments aeròbics amb força i exercicis d’equilibri durant 55 minuts. El BODYATTACK, està confeccionat amb coreografies senzilles a seguir que et serviran d’ajuda motivacional.

GAP

Programa intens de treball localitzat al tren inferior, molt efectiu per refermar el to muscular, principalment els glutis, les cames i els abdominals ajudant-nos de material auxiliar. Aquestes sessions són de 50 minuts.

ZUMBA

És un nou sistema d’exercicis molt dinàmic que gràcies a la combinació de moviments lents i ràpids tonifica i esculpeix el teu cos. Aquesta activitat és molt fàcil de seguir, i no es necessita coneixement de ball ni entrenaments aeròbics, només deixar-se portar pels ritmes llatins. Mou els teus malucs!
La seva tècnica està a l’abast fins i tot dels menys coordinats, i crea un ambient festiu i animat que convida a no llençar la tovallola. Ideal per glutis, cames, braços i abdominals, ja que mitjançant la seva composició d’intervals i resistència maximitza el consum calòric, ajudant a tonificar el cos hi ha baixar el greix, entre 600 i 800 calories per sessió!!! Les sessions de Zumba són de 50 minuts.

ESTIRAMENTS

Mètode segur i efectiu d’entrenament en què es treballa el cos de manera equilibrada, corregint les postures incorrectes i restituint la vitalitat física i millorant la flexibilitat muscular, la mobilitat articular, la força, la respiració i la relaxació. Aquestes sessions són de 50 minuts.

BODYPUMP

Sessions de 50 minuts de tonificació amb deu cançons de 5 minuts cadascuna on es reparteix el treball muscular de forma segura i efectiva utilitzant diferents materials i treballant un grup muscular per cançó. Tonifica el cos i la ment, millorant el sistema cardiovascular, la millora postural i estabilitza l’aparell locomotor.

MOVE IT

Aquesta activitat de 50 minuts combina l’entramient amb balls coreografics i de tonificació en intervals de temps. És un mètode integral d´entrament on es creen senzilles i intenses coreografíes de ball amb exercicis localitzats dels principals grups musculars.

CORE

Entrenament de 50 minuts de durada que t’ajuda a enfortir el Core.

Els músculs del Core són importants per a guanyar estabilitat. Es refereix als músculs abdominals, lumbars, de la pelvis, els glutis i la musculatura profunda de la columna. L’activitat posa èmfasi en aprendre la tècnica correcta i a tenir consciència del teu cos per a aprendre d’ell i enfortir-ho.

L’ACTIVITAT PER A

INFANTs

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la realització d’activitat física adequada ajuda a nens i joves a desenvolupar un aparell locomotor (ossos, músculs, articulacions) i un sistema cardiovascular (cor i pulmons) sans.  Els ajuda també a aprendre a controlar el sistema neuromuscular, és a dir, el mecanisme de coordinació i control dels moviments.

HBX KIDS

Perquè és molt important que des de ben joves coneguin i aprenguin l’hàbit de l’activitat física. Sessions per a infants de 8 a 14 anys de 35 minuts d’Entrenament funcional sense material de pes per tal de protegir-los de lesions i fer de l’activitat física una activitat saludable, amb una base musical. Ens basem a treballar amb patrons fonamentals del moviment humà.

ACTIVITATS VIRTUALS

Visita els nostre canal de Youtube per accedir a un munt d’entrenaments virtuals a la teva disposició. SUBSCRIU-TE i no te’n perdis el següent!

ENTRENAMENT PERSONAL

Moltes persones demanen un entrenador/a personal després d’haver provat fer esport pel seu compte o, fins i tot, després d’haver adquirit aparells cars que semblaven quasi miraculosos en els anuncis i que al cap del temps han quedat arraconats al garatge de casa. D’altres tenen necessitat d‘assolir més ràpidament i amb menys esforços els seus objectius, ja sigui millorar la marca i el rendiment del seu esport de competició, fer esport de base, salut, aparença corporal o simplement trobar-se millor. També hi ha persones que han patit una lesió i han de tenir molta cura per recuperar-se i no lesionar-se de nou, persones amb problemes de salut diversos: mobilitat reduïda, fibromiàlgia, cardiovasculars, osteoporosi, artritis, diabetis, artrosi, mal d’esquena, etc. L’entrenament personal és EFICAÇ, SEGUR i MOTIVADOR.

PÈRDUA DE PEs

Prop del 13% de la població té sobrepès i que Espanya és el segon país d’Europa amb més obesos. El fitness és una pràctica molt bona per a reduir aquestes xifres perquè és capaç d’allunyar a les persones del sedentarisme i acostar-les a una rutina saludable.

PREPARACIÓ ESPECÍFICA

T’estàs preparant per a les proves físiques d’algun cos policial, o de bombers? Nosaltres t’ajudem!

 RECUPERACIÓ

Has tingut alguna patologia, una parada d’activitat física, un embaraç, o no aconsegueixes arribar mai als teus objectius? Amb un entrenador personal podràs tenir, a més del teu seguiment exhaustiu i el teu pla integral necessàri, la motivació que et faltaba.

QUANT COSTA QUE EM FAGIN UNA RUTINA?

Són GRATUÏTS per a tothom. Els nostres tècnics et faran el teu pla d’entrenament personalitzat i te’n faran el seguiment per així assolir els teus objectius.

FEU PLANS NUTRICIONALS?

No realitzem dietes ni plans nutricionals. El més indicat és consultar a especialistes del sector que disposin de titulació corresponent per assolir els objectius amb plenes garanties per la teva salut.

QUINES ACTIVITATS ESTAN INCLOSES A L'ABONAMENT LIFE?

A l’abonament Life, estan incloses totes les activitats dirigides excepte: Ioga, Pilates, Country (Àrea terrestre) i Natació Terapèutica, Cursets de Natació, Embarassades, Nadons Família (Àrea Aquàtica).

LES ACTIVITATS COMPLEMETÀRIES QUAN ES PODEN FER?

Les activitats complementàries com són el Pilates, el Ioga i el Country Dance, tenen un cost addicional. Aquest cost té un 40% de descompte per a abonats/des.